Ο Καμμένος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin

Ο Καμμένος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. Άμυνας «συζήτησαν τα προγράμματα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16, των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion και τις δυνατότητες συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με την ΕΑΒ

kamenos-lock1
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επισκέφθηκε

Τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. Άμυνας «συζήτησαν τα προγράμματα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16, των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion και τις δυνατότητες συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με την ΕΑΒ, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin».

Επίσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και το πανεπιστήμιο Joint Special Operations στην Αεροπορική Βάση Mac Dill.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης