Θεοδωράκης: Γελοία η πρόταση Καμμένου για νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα

Θεοδωράκης: Γελοία η πρόταση Καμμένου για νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα

Η ευθύνη για το ρεζίλεμα της χώρας ήταν και είναι του κ. Τσίπρα, τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού

theodroask-new-s
«Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα» χαρακτήρισε την πρόταση του Πάνου Καμμένου για νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, όπως διατυπώθηκαν από τον υπουργό Άμυνας στη συνάντηση του με τον Αμερικανό ομόλογό του.

Η πρόταση Καμμένου είναι «γελοία» αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας, επίσης, ότι «η ευθύνη για το ρεζίλεμα της χώρας, ήταν και είναι του κ. Τσίπρα».

Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ως εξής:

Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία. Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;). Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής. Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης