Καμμένος: Η Ελλάδα είναι μια «όαση» σταθερότητας σε Μεσόγειο και Βαλκάνια

Καμμένος: Η Ελλάδα είναι μια «όαση» σταθερότητας σε Μεσόγειο και Βαλκάνια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, παρευρέθηκε στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες – «Η Ελλάδα είναι “όαση” σταθερότητας στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων»

kammenos_nato
Στόχος της Ελλάδας είναι να ισχυροποιηθεί η θέση της στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που παρευρέθηκε στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χώρα μας είναι από αυτές που «έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών». Ως εκ τούτου, αποτελεί «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Αναλυτικά, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Έγινε μία ευρεία συζήτηση για το μέλλον της Συμμαχίας. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών.

Η Ελλάδα πλέον αποτελεί μία «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Τα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας μας, της διπλωματικής και της στρατιωτικής αποστολής, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι αυτή η σκληρή εργασία που έχει γίνει θα αποδώσει στην ισχυροποίηση της θέσης της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης