Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Η συνάντηση με τον Ζάεφ έγινε για 5 λεπτά μπροστά σε κόσμο στις Βρυξέλλες

Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Η συνάντηση με τον Ζάεφ έγινε για 5 λεπτά μπροστά σε κόσμο στις Βρυξέλλες

«Μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Με ρώτησε ποια στάση θα κρατήσουμε, του είπα ότι έχουμε πληροφορίες από τον τύπο και από την εικόνα που διαμορφώνουμε θα καταψηφίσουμε το συμβιβασμό που προτείνει ο κ. Τσίπρας»

spiraki-new-sim
Για μια συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ διάρκειας πέντε λεπτών μπροστά σε κόσμο έκανε λόγο η Μαρία Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6 απαντώντας σε όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της γερμανικής FAZ για δύο συναντήσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.

«Επρόκειτο για μια δημόσια συνάντηση. Πήγα να πάρω καφέ δίπλα στο συμβούλιο στις Βρυξέλλες και βρεθήκαμε με τον κ. Ζάεφ. Στην άλλη συνάντηση η ημερομηνία που αναφέρουν είναι 19 Μαΐου, Σάββατο, που εγώ ήμουν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη» είπε η κυρία Σπυράκη.

«Μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Με ρώτησε ποια στάση θα κρατήσουμε, του είπα ότι έχουμε πληροφορίες από τον τύπο και από την εικόνα που διαμορφώνουμε θα καταψηφίσουμε το συμβιβασμό που προτείνει ο κ. Τσίπρας. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με μια λέξη "λυπάμαι" εκ μέρους του Ζάεφ» πρόσθεσε η κυρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος τύπου και ευρωβουλευτής της ΝΔ διέψευσε, επίσης, κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε το επιχείρημα πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα στηρίξει τη συμφωνία γιατί έχει ακραίους στο κόμμα.

«Έγινε σε δημόσια θέα η συνάντηση με τον κ Ζάεφ. Ήταν τόσο ξεκάθαρη η θέση μας που πήγε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια και είπε ότι με τον Τσίπρα θα έχουμε συμφωνία, τελεία» πρόσθεσε η Μαρία Σπυράκη.

Όπως παρατήρησε, δε, «αν είχε γίνει οτιδήποτε, όταν μίλησα στη Βουλή των ΣΚοπίων και διατύπωσα τη διαφωνία μας με τη συμφωνία, δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής που να σηκωθεί και να πει άλλα μας είπατε κατ' ιδίαν».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης