Το Ποτάμι: Οι συλλήψεις δημοσιογράφων θυμίζουν άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα

Το Ποτάμι: Οι συλλήψεις δημοσιογράφων θυμίζουν άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα

 «Είναι προφανές ότι στόχος είναι η ελευθερία του τύπου και ο εκφοβισμός των δημοσιογράφων. Πρέπει κάποια στιγμή η απαράδεκτη αυτόφωρη διαδικασία για δημοσιεύματα στον τύπο να καταργηθεί»

potamia
Ανακοίνωση για τη σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», μετά από μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξέδωσε το Ποτάμι κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ότι με τις μεθόδους της θυμίζει άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα

«H εικόνα των δημοσιογράφων του "Φιλελεύθερου" στα αστυνομικά τμήματα και η είσοδος αστυνομικών στα γραφεία της εφημερίδας για δημοσίευμά της, ύστερα από μήνυση υπουργού, ο οποίος μάλιστα κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία λοιδορεί τους πάντες, θυμίζει άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα ολοκληρωτικής αντίληψης» επισημαίνει ο κ. Τσιόδρας και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι στόχος είναι η ελευθερία του τύπου και ο εκφοβισμός των δημοσιογράφων. Πρέπει κάποια στιγμή η απαράδεκτη αυτόφωρη διαδικασία για δημοσιεύματα στον τύπο να καταργηθεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης