ΝΔ για ΕΡΤ: Ικανοποίηση για την επιλογή του ΕΣΡ να επιβάλει κυρώσεις

ΝΔ για ΕΡΤ: Ικανοποίηση για την επιλογή του ΕΣΡ να επιβάλει κυρώσεις

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλει κυρώσεις όπου κριθεί αναγκαίο – Αναμένει τον έλεγχο των εκπομπών

nea_dimokratia_1
Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, καθώς τα μέλη του αποφάσισαν «να επιβάλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο».

Τα μέλη του ΕΣΡ συνεδρίασαν σήμερα, μία μέρα μετά το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ, μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ και παρακολούθησαν την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», προαναγγέλλοντας κυρώσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι αναμένει τον έλεγχο όλων των εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου, όπως προανήγγειλε το ΕΣΡ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από την Ε.Ρ.Τ., η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Ε.Σ.Ρ.. Κυρίως για την επιλογή των μελών του, όχι μόνον να παρακολουθήσουν μια “ενημερωτική” εκπομπή της Ε.Ρ.Τ., αλλά και να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναμείνει τον καθολικό έλεγχο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου τον οποίον προανήγγειλε το Ε.Σ.Ρ.».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης