Σταύρος Θεοδωράκης για Φύσσα: Θέλω να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Παύλου και του Παύλου

Σταύρος Θεοδωράκης για Φύσσα: Θέλω να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Παύλου και του Παύλου

«Η θέση μας είναι ότι οι αμετανόητοι εγκληματίες δεν μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια», σημειώνει το Ποτάμι με αφορμή τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ

4549349
«Οι αμετανόητοι εγκληματίες δεν μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια. Οι άδειες και τα βραχιολάκια είναι για όσους θέλουν να επανενταχθούν στην κοινωνία Η δίκη της Χρυσής Αυγής άρχισε τον Απρίλιο του 2015 και συνεχίζεται αργά και βασανιστικά. Ταυτόχρονα μέλη της εγκληματικής συμμορίας που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα κυκλοφορούν ελεύθερα και προκαλούν. Έξω από τη φυλακή βρίσκεται συχνά και ο δολοφόνος του Παύλου Μπακογιάννη και άλλων δέκα ανθρώπων». Με αυτά τα λόγια ξεκινά την ανακοίνωσή του για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το Ποτάμι.

Και συνεχίζει:

«Η θέση μας είναι ότι οι αμετανόητοι εγκληματίες δεν μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια. Οι άδειες και τα βραχιολάκια είναι για όσους θέλουν να επανενταχθούν στην κοινωνία. Στις αγροτικές φυλακές δεν πρέπει να προηγούνται οι αμετανόητοι δολοφόνοι, στερώντας θέσεις από φυλακισμένους που προσπαθούν να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Η χώρα πρέπει να αποκτήσει φυλακές υψίστης ασφαλείας για όσους σκληρούς εγκληματίες παραμένουν αμετανόητοι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, όταν ψηφιζόταν τον Απρίλιο του 2015 ο νόμος Παρασκευόπουλου στη Βουλή, είχε πει: «Δεν σας ενδιαφέρουν οι φτωχοδιάβολοι των φυλακών – σας ενδιαφέρουν οι πλούσιοι και οι διάσημοι, σε αυτούς παρέχετε υπηρεσία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης