ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Το εμπάργκο κλιμακώνει τη στοχοποίησή της από τον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Το εμπάργκο κλιμακώνει τη στοχοποίησή της από τον Μητσοτάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ για «κλιμάκωση της μεθοδευμένης και συστηματικής στοχοποίησης της δημόσιας τηλεόρασης» - «Στην αντίληψη της Ν.Δ. δεν χωρά η δημόσια ραδιοτηλεόραση»

syriza_koumoundourou1
Για κλιμάκωση της μεθοδευμένης και συστηματικής στοχοποίησης της δημόσιας τηλεόρασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι για τη Ν.Δ. υπάρχουν μόνο οι ιδιωτικοί σταθμοί, κάτι που έδειξε και το «μαύρο» στην ΕΡΤ, από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Αποτελεί την κλιμάκωση της μεθοδευμένης και συστηματικής στοχοποίησης της δημόσιας τηλεόρασης από τον Κ. Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι στην αντίληψη της Ν.Δ. για την ενημέρωση δεν χωρά η δημόσια ραδιοτηλεόραση, παρά μόνο οι ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί. Αυτό έδειξε και το πρόσφατο παρελθόν, με το αντισυνταγματικό κλείσιμο και το “μαύρο” στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, για το οποίο διασύρθηκε η χώρα μας διεθνώς. Η Ν.Δ. είναι εκτεθειμένη πρώτα από όλα στους Έλληνες πολίτες, που στηρίζουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης