Το Ποτάμι επιμένει στην πρόταση του για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

2420339

Στο ΣΕΑ πρέπει να συμμετέχει και η αντιπολίτευση σημειώνει το ΠΟΤΑΜΙ και απορρίπτει την ιδέα της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου κυβερνητικού οργάνου

Το Ποτάμι επιμένει στην πρότασή του για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με τη συμμετοχή και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης. Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι θεωρεί ότι αυτό υπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας απ' ότι η δημιουργία ενός άλλου κυβερνητικού οργάνου. Καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να ανταποκριθούν θετικά και επικρίνει την αποχώρηση της ΝΔ από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, τονίζοντας «ακόμη περισσότερο την ανάγκη καλλιέργειας κλίματος συνεννόησης στα μείζονα εθνικά θέματα με συμμετοχή και της αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος μετέχει ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής σημειώνει: «Η πρόταση του Ποταμιού για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) έχει ως βασικούς στόχους τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τον αποτελεσματικό συντονισμό και τη διακομματική συνεννόηση στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Η αλαζονική, για επικοινωνιακούς λόγους, αποχώρηση της ΝΔ από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, κατά τη συζήτηση σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ), μετά την πρόταση του Ποταμιού, προκαλεί θλίψη και ανησυχία. Επιβεβαιώνει, παράλληλα, την αναγκαιότητα καλλιέργειας κουλτούρας συνεννόησης και συναίνεσης στα μείζονα εθνικά θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της ασφάλειας».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νικος

Σωστα λέει το Ποταμι. Ετσι με την υπαρξη του Συμβουλίου αυτού θα μπορούν ακόμα καλύτερα να διοχετεύονται οι μιζες απο τον ξένο παράγοντα. Γιατι η εθνική ασφάλεια είναι θεμα που αφορά όλα τα κόμματα. Σωστά; Αν και το ΚΥΣΕΑ τους χάλαγε; Και εκεί οι εντολές ερχοταν απο τις ξένες δυνάμεις μια χαρά και μετά επεφταν και ευχαριστήριοι λόγοι στην βουλή με το απαραίτητο σάλιο και σόροπι πάντα. Αντε καθίστε και στα τέσσερα και αλλάξτε και όνομα στην χώρα να τελείωνετε το εργο σας, αχυράνθρωποι.

γελοιοι!

αιντε να χαθειτε επιτελους γελοιοι που σας ψηφισα κιολας!!! οι πολιτες ψηφιζουν για κυβερνηση και αντιπολιτευση , εσεις στο ποταμι δεν εισαστε για τιποτα!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4554466

Προκειμένου να αναδειχτούν με σαφήνεια οι διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ - Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η ΝΔ αντέγραψε το προγραμμα Μάκρι στην Αργεντινή - Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμενεται στις 5-6 Οκτωβρίου

6