Kurier: «Ο Τσίπρας ζητά από τους φιλοευρωπαίους να δώσουν μάχη κατά της ακροδεξιάς»

Kurier: «Ο Τσίπρας ζητά από τους φιλοευρωπαίους να δώσουν μάχη κατά της ακροδεξιάς»

Με αφορμή την ενίσχυση εθνολαϊκιστικών και ακροδεξιών δυνάμεων ζήτησε από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στενότερη συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεις εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών

tsiprrr
«Ο Τσίπρας ζητά από τους φιλοευρωπαίους να δώσουν μάχη κατά της ακροδεξιάς», είναι ο τίτλος του άρθρου της αυστριακής εφημερίδας Kurier στο οποίο επισημαίνεται ότι «μετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε να διατηρήσει τη σταθερή δημοσιονομική πολιτική και να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Με αφορμή την ενίσχυση εθνολαϊκιστικών και ακροδεξιών δυνάμεων ζήτησε από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στενότερη συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεις εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών. «Σε αυτή τη μάχη όλες οι προοδευτικές, δημοκρατικές και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, έχουν χρέος να βρεθούν από την ίδια πλευρά της ιστορίας. Και να μην αφήσουν την Ευρώπη να γυρίσει πίσω», είπε ο αριστερός πρωθυπουργός. «Το μίσος και η ξενοφοβία πηγάζουν ξανά στη καρδιά της Ευρώπης, 70 χρόνια μετά την πανανθρώπινη τραγωδία του φασισμού. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης