Ξενογιαννακοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το 3ο Μνημόνιο

mariliza-new-som

«Ο στρατηγικός στόχος είναι να να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Μια κυβέρνηση, ωστόσο, δεν ξέρει πότε τι θα της προκύψει»

Για την ανάγκη μια νέας πολιτικής συμμαχίας ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων για την υλοποίησ της «νέας εποχής» που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ έκανε λόγο στο ΘΕΜΑ 104,6 η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Αυτή τη στιγμή ζητείται μια συστράτευση προοδευτική για να δώσουμε μια μάχη. Είναι μια ώριμη στιγμή για να συναντηθούν οι ευρύτερες κεντροαριστερές δυνάμεις» συμπλήρωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρυθμίσης.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου παρατήρησε, επίσης, ότι «δεν είναι ότι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το 3ο Μνημόνιο, το 2015. Υπήρχαν προβλήματα με τους εταίρους μας και τις διαπραγματεύσεις».

Όσον αφορά τη μεταμνημονιακή περίοδο η υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι «είμαστε σε φάση γενικής εποπτείας στο πλαίσιο της ευρωζώνης και στη μεταμνημονιακή περίοδο ενώ υπάρχει συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια».

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε, επίσης, ότι «οι περισσότερες προκηρύξεις για Γενικούς Γραμαμτείς υπουργείων προχωρούν κανονικά. Μέχρι το τέλος του έτους θα το έχουμε ολοκληρώσει».

Στην ερώτηση, τέλος, για τις εκλογές απάντησε ότι «ο στρατηγικός στόχος είναι να να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Μια κυβέρνηση, ωστόσο, δεν ξέρει πότε τι θα της προκύψει».


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΩΣ ΤΟ 2014 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

πολιά κεφαλή-ανωγειανή κουζουλάδα

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Δεν είναι ότι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το 3ο μνημόνιο, αλλά οξυδούται κιόλας (αρκεί που καταλαβαίνουν οι Ανωγειανοί). Κυρία μου, είστε καταπληκτική! Σπάνια τόσο λίγοι σταλινοπροσηλωμένοι και ντεμέκ αριστεροί κορόιδεψαν τόσους πολλούς Έλληνες. Μην αμφιβάλλετε όμως ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ...

Karaittas

Δεν πάει να κάνει καμία πλαστική η κουτσομούρα; Που μου θέλει και υπουργιλίκι!

Πιστευα πως η Τασια ειναι απιαστη

αν δεν ασχημυνει περισσότερο θα την ξεπεράσει η Ξενοποδοπουλου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης