Μετά την ΕΡΤ, η Νοτοπούλου δίνει συνέντευξη στο ΑΠΕ

Μετά την ΕΡΤ, η Νοτοπούλου δίνει συνέντευξη στο ΑΠΕ

Η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης στο ντεμπούτο της στα ερτζιανά χαρακτηρίζει «σημαντική» τη δουλειά της

19991649
Δεύτερη εμφάνιση και μάλιστα σε διάστημα δύο μόλις ημερών έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου, που μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην ΕΡΤ έδωσε συνέντευξη -ραδιοφωνική αυτή τη φορά- στο «Πρακτορείο 104,9 fm», στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην 83η ΔΕΘ.

Μάλιστα, η κυρία Νοτοπούλου δεν παρέλειψε στη συνέντευξή της να χαρακτηρίσει «σημαντική» τη δουλειά που έκανε στο προηγούμενο πόστο της, αυτό της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. 

«Η δουλειά που έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια στο γραφείου του πρωθυπουργού και σε όλα τα υπουργεία είναι σημαντική» ανέφερε η υφυπουργός, ενώ έκανε λόγο για ενθαρρυντικά βήματα.

«Ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα τους στην καθημερινότητα των πολιτών, από τα δημόσια έργα, μικρά και μεγάλα, μέχρι το ότι η Θεσσαλονίκη έχει καταστεί διπλωματικός κόμβος. Όλα αυτά λοιπόν είναι στοιχεία που συνθέτουν ένα νέο χάρτη για την επόμενη μέρα της περιοχής, και της Μακεδονίας και της Θράκης, της Βόρειας Ελλάδας, με την Θεσσαλονίκη φυσικά στην καρδιά της παραγωγικής ανασυγκρότησης», πρόσθεσε.

Επίσης, η κυρία Νοτοπούλου χαρακτήρισε «πολύ σημαντική ημέρα» τη σημερινή, ενώ χαρακτήρισε την φετινή ΔΕΘ ως «την πιο πετυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών. με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ και μια πολυπληθέστατη συμμετοχή επιχειρήσεων από εκεί. Ταυτόχρονα όμως είναι η πρώτη μέρα που ο πρωθυπουργός μετά από χρόνια θα παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα στη μεταμνημονιακή εποχή και θα δούμε την κατανομή του δημοσιονομικού χώρου που δημιουργείται δίκαια και παραγωγικά». «Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν σας καλωσορίζω με τη σειρά μου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εύχομαι να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες», προσέθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης