Κικίλιας: Ποιος έδωσε εντολή η ΔΕΗ να αγοράσει εταιρεία συνεργάτη του Ζάεφ;

Κικίλιας: Ποιος έδωσε εντολή η ΔΕΗ να αγοράσει εταιρεία συνεργάτη του Ζάεφ;

Σημείωσε μιλώντας ότι τα επιτόκια ανέβηκαν με την προσμονή ότι η Ελλάδα θα ξοδέψει αυτά που δεν έχει

big2
Το παιχνίδι που έπαιξαν με τις ψεύτικες παροχές έρχεται να σκάσει στο πρόσωπό τους είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Τόνισε πως τα ανεμικά πλεονάσματα είναι εμφανές ότι δεν φτάνουν για να μπορέσει η χώρα να κάνει κινήσεις προς τα εμπρός.

Σημείωσε ότι τα επιτόκια ανέβηκαν με την προσμονή ότι η Ελλάδα θα ξοδέψει αυτά που δεν έχει. «Ο κ Τσίπρας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να σωθεί», είπε επίσης.

Ο κ Κικίλιας ζήτησε να απαντήσει σήμερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ποιος έδωσε την εντολή η σχεδόν χρεοκοπημένη ΔΕΗ να αγοράσει εν κρυπτώ- έναντι 4,8 εκατομμυρίων ευρώ- εταιρεία του αντιπρόεδρου των Σκοπίων και στενού συνεργάτη του Ζόραν Ζάεφ, δυο μήνες πριν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Για την Έκθεση Θεσσαλονίκης και την συνεργασία με τις ΗΠΑ είπε ότι είναι άλλο το κάνω συμφωνίες προς όφελος της χώρας και την θωρακίζω και άλλο ποιος θα μας δώσει ανάσα να πάμε παρακάτω και να του κάνουμε όλα τα χατίρια.

Κλείσιμο
Ο κ Κικίλιας είπε ότι σύμφωνα με δική του πληροφόρηση οι μισές διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αττική έχουν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για τον κατά τα άλλα «λαοπρόβλητο πρωθυπουργό».

Ανέφερε ότι από τις καταστροφές στη Μάνδρα και το Μάτι διαφάνηκε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να διοικήσουν και είναι επικίνδυνοι. Είχαν γνώση και έστησαν ένα θέατρο με επικεφαλής των πρωθυπουργό.

Τέλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχτισε ένα παραμύθι επικοινωνιακής πομφόλυγας και σε αυτήν την τριετία έγιναν τα άκρως αντίθετα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης