Φωτογραφίες: Οι παρουσίες που τράβηξαν τα φλας στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου

Φωτογραφίες: Οι παρουσίες που τράβηξαν τα φλας στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου

Με μηχανή κατέφθασαν στη Βουλή ο κ. Πολάκης και ο κ. Πετρόπουλος, αν και ο δεύτερος δεν φορούσε κράνος - Το filofax της Κατερίνας Παπακώστα και το πολυσυζητημένο μπρασελέ της Κατερίνας Νοτοπούλου

yp2
Λίγη ώρα προτού ξεκινήσει η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, οι αφίξεις των νέων στελεχών της κυβέρνησης τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων.

Νέοι και παλαιοί υπουργοί κατέφθασαν στη Βουλή για να λάβουν τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τους συνέστησε «σκληρή δουλειά, σεμνότητα και εντιμότητα» και τους κάλεσε να απέχουν από «αλαζονικές συμπεριφορές, κλειστές πόρτες και κλειστά αυτιά, αίσθηση αυτάρκειας, άρνηση συντονισμού και προσωπικές στρατηγικές».

«Με το ηθικό πλεονέκτημα της σεμνότητας και της εντιμότητας σας καλώ να εργαστούμε σκληρά, ώστε να ανοίξουμε μια νέα αισιόδοξη προοπτική για τη πατρίδα μας και το λαό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, καλώντας τους υπουργούς του να υπενθυμίζουν στους εαυτούς τους ότι δίνουν καθημερινά εξετάσεις «αποτελεσματικότητας, ευπρέπειας και κοινωνικής ευαισθησίας».

Την παράσταση έξω από το κοινοβούλιο έκλεψε για μία φορά η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έφτασε στη συνεδρίαση φορώντας το χρυσό βραχιόλι που είχε σχολιαστεί εκτενώς στην ορκομωσία της, αφού ορισμένοι χρήστες των social media ισχυρίζονται ότι είναι Cartier και κοστίζει 4.500 ευρώ, στην πιο οικονομική εκδοχή του.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη του Παύλου Πολάκη με μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο ίδιος, σε αντίθεση με τον κ. Πετρόπουλο που είχε παραχωρήσει το τιμόνι στον οδηγό του, και δεν φορούσε καν κράνος.


parousies_ypourgiko_symvoulio_mesa2
parousies_ypourgiko_symvoulio_mesa3
parousies_ypourgiko_symvoulio_mesa
yp5
Η Κατερίνα Νοτοπούλου φτάνει στη Βουλή, φορώντας το χρυσό βραχιόλι που σχολιάστηκε στην ορκομωσία της
yp1
Με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο οδηγός του και χωρίς κράνος κατέφθασε στο Υπουργικό ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος
yp2
Ο Παύλος Πολάκης φθάνει στην Βουλή, επίσης με την μηχανή του
yp3
Με casual look και εσπαντρίγιες έφτασε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στη συνεδρίαση του Υπουργικού
yp4
Κρατώντας το filofax της, βιαστική και σκυφτή, η Κατερίνα Παπακώστα εισέρχεται στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης