Βαρβιτσιώτης για Μόρια: Το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα

Βαρβιτσιώτης για Μόρια: Το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα

«Υπαίτιος αυτού του εθνικού εξευτελισμού είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»,  ανέφερε, μεταξύ άλλων σε ερώτηση προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

4484698__1_
Ερώτηση προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, αναφορικά με ρεπορτάζ του BBC για τη Μόρια Λέσβου κατέθεσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι «οι ντροπιαστικές αυτές αναφορές προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των διεθνών προσβλητικών σχολίων και επικρίσεων προς τη χώρα μας» και τόνισε ότι «υπαίτιος αυτού του εθνικού εξευτελισμού είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

«Για πολλοστή φορά, το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα.

Για πολλοστή φορά, τα διεθνή τηλεοπτικά μέσα μιλούν για “ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων φυλών μεταναστών” στους χώρους φιλοξενίας, για “δεκάχρονα παιδιά που προσπαθούν να αυτοκτονήσουν” και για “εικόνες ντροπής” που αντικρίζει όποιος διαβεί το κατώφλι του προσφυγικού καταυλισμού της Μόριας Λέσβου.

Οι ντροπιαστικές αυτές αναφορές προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των διεθνών προσβλητικών σχολίων και επικρίσεων προς τη χώρα μας. Και ο υπαίτιος αυτού του εθνικού εξευτελισμού είναι ένας: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια Κυβέρνηση που λαμβάνει γενναία χρηματοδότηση για το Μεταναστευτικό, όμως η ανικανότητά της να τη διαχειριστεί είναι παροιμιώδης.

Κλείσιμο
Οι υπεύθυνοι για την τραγική αυτή κατάσταση οφείλουν να λογοδοτήσουν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και να εξηγήσουν τους λόγους που η χώρα μας συνεχίζει να διασύρεται σήμερα διεθνώς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης