Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ασέβεια» προς τα θύματα η νέα άδεια στον Κουφοντίνα

foreignministry1-thumb-large-thumb-large

Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι δείχνει επιείκεια σε έναν τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή Τούρκων διπλωματών

Ανακοίνωση από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα άδεια από τις φυλακές που πήρε ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η Τουρκία χαρακτηρίζει «ασέβεια» προς τα θύματα την άδεια στον Κουφοντίνα και κατηγορεί την Ελλάδα ότι δείχνει επιείκεια σε έναν τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή Τούρκων διπλωματών.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα:

Για άλλη μια φορά καταδικάζουμε έντονα τις ελληνικές αρχές που έδωσαν άδεια για τέταρτη φορά στον καταδικασμένο Δημήτρη Κουφοντίνα, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Η επιείκεια σε έναν βίαιο τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή διπλωματών μας είναι ασέβεια στη μνήμη τους αλλά και στις οικογένειές τους που υποφέρουν.

Τέτοιες ρυθμίσεις, οι οποίες ευνοούν έναν αδίστακτο τρομοκράτη, αποδυναμώνουν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πάνος (ΟΧΙ Σκρλτς)

Ασέβεια η ύπαρξή σας για όσους σκοτώσατε Αρμένιους και Κούρδους και και και

Δε μάς

χ@ζεις ρε Νταλάρα;!;!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pap12

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπογράμμισε, ότι παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις ότι η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού θα επιδρούσε αρνητικά στην απασχόληση, τα στοιχεία τριμήνου δείχνουν αύξηση των νέων θέσεων εργασίας

Pappas_kilkis

Δείτε βίντεο από την προσέλευση του Νίκου Παππά στο χώρο της εκδήλωσης το βράδυ και φωτογραφίες από την άδεια αίθουσα όπου έγινε η εκδήλωση - Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση - Παρά την κινητοποίηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περίπου πενήντα άτομα έδωσαν «το παρών» 

1
pap0

Δείτε φωτογραφίες από την άδεια αίθουσα - Παρά την κινητοποίηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περίπου πενήντα άτομα έδωσαν «το παρών» - Οι διοργανωτές καθυστέρησαν κατά μια ώρα την εκδήλωση με την ελπίδα να μαζέψουν κόσμο

29