Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ασέβεια» προς τα θύματα η νέα άδεια στον Κουφοντίνα

foreignministry1-thumb-large-thumb-large

Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι δείχνει επιείκεια σε έναν τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή Τούρκων διπλωματών

Ανακοίνωση από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα άδεια από τις φυλακές που πήρε ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η Τουρκία χαρακτηρίζει «ασέβεια» προς τα θύματα την άδεια στον Κουφοντίνα και κατηγορεί την Ελλάδα ότι δείχνει επιείκεια σε έναν τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή Τούρκων διπλωματών.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα:

Για άλλη μια φορά καταδικάζουμε έντονα τις ελληνικές αρχές που έδωσαν άδεια για τέταρτη φορά στον καταδικασμένο Δημήτρη Κουφοντίνα, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Η επιείκεια σε έναν βίαιο τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή διπλωματών μας είναι ασέβεια στη μνήμη τους αλλά και στις οικογένειές τους που υποφέρουν.

Τέτοιες ρυθμίσεις, οι οποίες ευνοούν έναν αδίστακτο τρομοκράτη, αποδυναμώνουν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πάνος (ΟΧΙ Σκρλτς)

Ασέβεια η ύπαρξή σας για όσους σκοτώσατε Αρμένιους και Κούρδους και και και

Δε μάς

χ@ζεις ρε Νταλάρα;!;!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zoran-zaef01

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του «ΜΙΑ», δεν υπήρξε καμία παρέμβαση ούτε από τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησης της Αθήνας, ούτε από καμία άλλη πλευρά, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπήρξε λάθος στη μετάφραση της ομιλίας του πρωθυπουργού της πΓΔΜ

4
voutsis

Για τις συντάξεις είπε πως «θα γίνει δεκτή η λογική του επιχειρήματος της ελληνικής κυβέρνησης που αποδεικνύει ότι οι περικοπές δεν είναι διαρθρωτικές αλλά δημοσιονομικές και ως εκ τούτου μη απαραίτητες»

38