Στον Πόρο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καλό

Στον Πόρο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καλό

Ο Γιώργος Καλός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών - Επιθυμία του, αλλά και της οικογένειάς του ήταν η τελευταία κατοικία του να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του

1050319
Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης, εκατοντάδες πολίτες του Πόρου και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, Γιώργο Καλό, το απόγευμα της Δευτέρα 27 Αυγούστου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

Επιθυμία, τόσο δικής του, όσο και της οικογένειάς του ήταν η τελευταία κατοικία του να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Γιώργος Καλός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί του Πόρου.

Η εξόδιος ακουλουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Επικήδειους λόγους εκφώνησαν, ο Μητροπολίτης Εφραίμ, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του, ο παιδικός του φίλος και συμπολίτης του Βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος (Άκης) Καρράς και η πρ. Υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γαννάκου, με την οποία είχε συνεργαστεί ο Γιώργος Καλός ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας.

Στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Καλού παρέστη ο Δήμαρχος Πόρου και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρ. Υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, ο βουλευτής της Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιώργος (Άκης) Καρράς, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο πρ. δήμαρχος Πειραιά και πρ. βουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρ. Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης, οι πολιτευτές της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Ζωή Ρούσου, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Καρύδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο πολιτευτής με το Ποτάμι Τάσος Αβραντίνης, οι πρ. δήμαρχοι Πόρου Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Στρατηγός και ο πρ. Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη και η Σίλα Αλεξίου, από την τελευταία δημοσιογραφική του στέγη, το περιοδικό Saronic Magazine.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε στεφάνι στην Μητρόπολη του Πόρου, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Καλού, όπως επίσης και η οικογένεια Λάτση.

Πηγή: saronicmagazine.gr

kalos2_2
kalos3_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης