«Σφάχτηκαν» στο Twitter Μίχαλος και Κύρτσος για τον επικείμενο ανασχηματισμό του Τσίπρα

«Σφάχτηκαν» στο Twitter Μίχαλος και Κύρτσος για τον επικείμενο ανασχηματισμό του Τσίπρα

«Έχει χουντική παράδοση» έγραψε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ - «Εγώ δεν είμαι Κνίτης και γυρολόγος της πολιτικής» απάντησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ 

kir
Αναψαν τα αίματα, με αφορμή σενάρια που θέλουν διάφορα στελέχη της κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς να στελεχώνουν την κυβέρνηση στον ανασχηματισμό.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για το νέο υπουργικό σχήμα είναι και αυτό του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έγραψε στο Twitter:

«Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η Παπακώστα θέλει ξανά θέση υφυπουργού. Ο Μίχαλος έχει οικογενειακή υπουργική παράδοση (επί χούντας) Ο Ραγκούσης ξέχασε τις έλεγε για Τσίπρα, θυμήθηκε μεγαλεία με ΓΑΠ. Ρίχνουν ανάθεμα στα κόμματα που τους ανέδειξαν, μήπως τους προτιμήσει ο Τσίπρας»



Κλείσιμο
Τα όσα έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μίχαλου ο οποίος του απάντησε:

«Σε αντίθεση, ωστόσο, με τους σχολιαστές του τουίτερ (χωρίς καν mention στον «ενδιαφερόμενο»), εγώ δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής...

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής δεξιάς. Σε αντίθεση με τους σχολιαστές του τουίτερ, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από Κνίτης σε θέση όψιμου Νεοδημοκράτη. Καλό απόγευμα!»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης