«Fake news» οι καταγγελίες για τον γιο του Αντώνη Σαμαρά λένε οι καθηγητές

samaras

Ως κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων εγκαλούνται δημόσια οι συντάκτες των δημοσιευμάτων που επανέφεραν την υπόθεση στη δημοσιότητα, ενώ έχει κριθεί  από τη Δικαιοσύνη

Σε μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η αιφνίδια επίθεση εναντίον του γιου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Και αυτό γιατί οι «πρωταγωνιστές» της επίθεσης κατά του γιου του Αντώνη Σαμαρά εγκαλούνται πλέον δημόσια ως κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων.

Ειδικότερα, ο εκπαιδευτικός κ. Κοντογιάννης τις αναρτήσεις του οποίου για το Κολλέγιο έχουν επικαλεσθεί οι συντάκτες των επίμαχων δημοσιευμάτων, αν και δεν κρύβει τη γενικότερη αντίθεσή του τόσο με το Κολλέγιο, όσο και με τον Αντώνη Σαμαρά, εντούτοις επισημαίνει ότι τα όσα έχει γράψει εμφανίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις.

Εκτός από τις επισημάνσεις του εκπαιδευτικού, ακολούθησε καταγγελία για fake news απο το ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων!

Με όλες αυτές τις εξελίξεις, σε δύσκολη θέση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, ανασύρονται έγγραφα-ντοκουμέντα που καταρρίπτουν τόσο τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αυτούς του προέδρου της ΟΙΕΛΕ κ. Κουρουτού.

Το χρονικό της ξαφνικής επίθεσης κατά Σαμαρά

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 ημέρες. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Σαμαράς, ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τους γονείς του.

Ακολούθησε σκληρή επίθεση από «σχολιαστές», οι οποίοι -ξαφνικά- «θυμήθηκαν» ότι πριν από έξι χρόνια ο Κώστας Σαμαράς είχε -υποτίθεται- πιαστεί να αντιγράφει σε διαγώνισμα από μια καθηγήτρια, η οποία στη συνέχεια υποτίθεται επίσης ότι απολύθηκε από το Κολλέγιο για λόγους εκδίκησης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει αποβιώσει.

Ακολούθησε άρθρο πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά σε ιστότοπο που διατηρεί. Σε αυτό το άρθρο απάντησαν επίσης με άρθρο ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ κ. Κουρουτός, όσο και ο εκπαιδευτικός κ. Κοντογιάννης.

Αυτές οι δύο παρεμβάσεις ήταν και εκείνες που τροφοδότησαν δημοσιεύματα σε μια σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά!

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε άμεσα με σκληρή ανακοίνωση, ζητώντας την ανασκευή τόσο των δημοσιευμάτων, αλλά και των ισχυρισμών του κ. Κουρουτού, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάριζε πως δεν θα επιτρέψει τη «δολοφονία χαρακτήρων» μελών της οικογένειάς του εκ μέρους των πολιτικών του αντιπάλων.

Στην υπόθεση αυτή, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του ταυτίστηκε με τις θέσεις που διατυπώθηκαν στα δημοσιεύματα, ενεπλάκη και η ΝΔ, που κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις και τις αήθεις πρακτικές των κυβερνώντων.

Τι είχε συμβεί με την καθηγήτρια

Επί της ουσίας της απόλυσης της καθηγήτριας, διεξήχθη δικαστική έρευνα, η οποία το 2015, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, με πόρισμα-καταπέλτη, αποφάσισε πως η απόλυση δεν είχε την παραμικρή σχέση με την οικογένεια Σαμαρά.

Το πόρισμα ανέφερε, ακόμη, ότι δεν υπήρξε καμία αντιγραφή του Κώστα Σαμαρά, όπως προκύπτει από όλα τα έγγραφα, τις καταθέσεις, αλλά και από τα όσα έλεγε και η καθηγήτρια.

Παρόλο που πρόκειται για μια υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει και τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας είναι γνωστά και δημοσιοποιημένα εδώ και χρόνια, η τωρινή επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά για το δήθεν «αμάρτημα» του 14χρονου γιου του ήταν έντονη και σε καθημερινή βάση.

Στο πλαίσιο των συνεχών αυτών επιθέσεων οι συντάκτες των δημοσιευμάτων επικαλέσθηκαν ανάρτηση του εκπαιδευτικού κ. Κοντογιάννη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο κ. Κοντογιάννης τους άδειασε με ανάρτησή του, κατηγορώντας τους για παραπειστική δημοσιογραφία.

Ο κ. Κοντογιάννης δεν εργάστηκε ποτέ στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοίτησε ο Κώστας Σαμαράς. Εργάστηκε σε άλλο σχολείο, στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Ψυχικού, απ' όπου αποχώρησε το 2004, όταν δηλαδή ο υιός Σαμαρά ήταν-δεν ήταν ακόμη στην Α' Δημοτικού!

Ο ίδιος ο εκπαιδευτικός κ. Κοντογιαννης εξανέστη από τη χρησιμοποίηση και τη διαστρέβλωση των θέσεών του και έγραψε -μεταξύ άλλων- σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«(...) Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο αφελής που να νομίζει ότι ανακινώντας το συγκεκριμένο θέμα, ο κόσμος θα ασχοληθεί με αυτό και θα λησμονήσει την οικτρή ήττα της Πολιτείας στο Μάτι. (...)
Εγώ ναι μεν κάνω αναφορά στην ανάρτησή μου για τη θητεία μου στο Κολλέγιο, όμως πουθενά δεν αναφέρω ποια ήταν η θητεία αυτή (καθηγητής; υποδιευθυντής; διευθυντής; συντονιστής;). Άρα ψάξατε και το βρήκατε, οπότε προφανώς και βρήκατε ότι το 2004 πήρα εκπαιδευτική άδεια και ουσιαστικά ποτέ δεν ξαναγύρισα στο Κολλέγιο. Σαφώς λοιπόν γνωρίζατε ότι την εποχή του επίδικου θέματος δεν ήμουν στο Κολλέγιο και άρα σαφώς και γνωρίζατε ότι η εισαγωγή στο άρθρο σας: "Με μια σκληρή, αλλά αληθινή - λόγω της εμπειρίας του - ανάρτηση, ο πρώην διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών (αυτό είναι λάθος) ..... δίνει αποστομωτική απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση της αντιγραφής του γιου του" είναι προβληματική: ρητά υποδηλώνει ότι η "εμπειρία μου" συνδέεται με την "αλήθεια της υπόθεσης", ενώ αυτή η εμπειρία είναι σε άλλη εποχή. Σαφώς είναι αρκετά ασύντακτα διατυπωμένο ώστε να μην κατηγορηθείτε για ψέμα. Απλώς υπάρχει μία βολική δημιουργική ασάφεια, ικανή να νομίσουν οι αναγνώστες ότι κάποιος που κατείχε στελεχική θέση στο Κολλέγιο εκείνη την περίοδο, βεβαιώνει με την ανάρτησή του ότι ο Σαμαράς ψεύδεται.

Αυτό λοιπόν εγώ το θεωρώ παραπειστική δημοσιογραφία (ελπίζω να μην κατηγορηθώ και πάλι ότι σας καθυβρίζω), και ισχυρίζομαι ότι αυτού του είδους τα δημοσιεύματα συνδέονται με το πώς λειτουργεί τελικά η Δημοκρατία στη χώρα μας».

Σύνδεσμος ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων: Fake news

Εντονη όμως ήταν και η αντίδραση του ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων, ο οποίος με σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλει fake news, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ξαφνικά, εν μέσω καλοκαιριού, του πιο θλιβερού και μαύρου καλοκαιριού που έχει περάσει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες, ανασύρεται από το παρελθόν ένα θέμα το οποίο είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μια εξαετία και είχε κλείσει οριστικά με δικαστική απόφαση: πρόκειται για τη θλιβερή ιστορία της μικροκομματικής και συνδικαλιστικής σπέκουλας που έγινε εις βάρος ενός ανήλικου τότε παιδιού το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής και συντεχνιακής διαμάχης εξαιτίας του ονόματός του.

Εξυφάνθηκε, τότε, το κρίσιμο πολιτικά καλοκαίρι του 2012, ένα εύπεπτο παραμύθι που είχε… ιππότες και δράκους... (...). Φυσικά, το γεγονός ότι και η οικογένεια του μαθητή και το σχολείο δικαιώθηκαν δικαστικά, η παρέλευση των έξι ετών, το γεγονός ότι η εκπαιδευτικός δεν είναι πλέον στη ζωή, δεν ήταν αρκετό για να αποθαρρύνει τους εμπόρους των "εύπεπτων παραμυθιών" και των "fake news". Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόλυση της εκπαιδευτικού δεν είχε καμία συσχέτιση με το ισχυριζόμενο περιστατικό και η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί επ’ αυτού. Αντίθετα, η υπόθεση αυτή ήταν ο αναίτιος διασυρμός ενός νέου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συντεχνιακά συμφέροντα.

Για εμάς, ως εκπαιδευτικούς, το θέμα είναι πρωτίστως ηθικό, παιδαγωγικό αλλά και ζήτημα δημοκρατίας: δεν είναι δυνατόν το 2018 ένας νέος να αναρτά μια οικογενειακή φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό να αποτελεί την αφορμή να του επιτίθεται ένας όχλος που αναμασά τη λάσπη σε μια υπόθεση στην οποία έχει δικαιωθεί. Η έκταση που πήρε το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα και στην ειδησεογραφία αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι το θλιβερό μικροκομματικό και συνδικαλιστικό παιχνίδι που παίχτηκε τότε στις πλάτες του παιδιού, τον ακολουθεί ακόμα. Είναι η απόδειξη ότι η δήθεν "διακριτική μεταχείριση" για την οποία επαίρονται οι "υπερήφανοι" κατά δήλωσή τους συνδικαλιστές, δεν ήταν παρά μόνο το προπέτασμα για ένα παιχνίδι εκβιασμών στην τότε πολιτική ηγεσία και άλλοθι ρεβανσισμού για την επόμενη».

Μια... περίεργη παρέμβαση

Τέλος, έκπληξη αλλά και έντονο προβληματισμό δημιούργησε στον νομικό, συνδικαλιστικό και πολιτικό κόσμο η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ότι προτίθεται να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της καθηγήτριας. Όλα αυτά ενώ η απόφαση του 2015 για την υπόθεση είναι τελεσίδικη, καθώς η εκλιπούσα δεν άσκησε καν έφεση.

«Εάν δεν είναι μια ακόμη επικοινωνιακή πομφόλυγα του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της κατ’ εξακολούθηση επίθεσης στον Αντώνη Σαμαρά, τότε η ανακοίνωση είναι εξόχως ανησυχητική και πρωτοφανής! Δηλαδή, η εκτελεστική εξουσία θα παρέμβει στη δικαστική και θα... ανατρέψει τελεσίδικη απόφαση; Αυτά δεν γίνονται πουθενά!», τονίζουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διακεκριμένοι νομικοί.

ΣΧΟΛΙΑ (52)

Tsak

Όλα τα σαΐνια βγήκαν να πουν και να δικαιολογήσουν πράγματα που δεν μπορούν να ξέρουν τι ακριβώς έγινε, κάποια παροιμία λέει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά. Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιωθεί η καθηγήτρια την στιγμή που ο μαθητής είτε ήταν γιος πρωθυπουργού η βουλευτή η επιχειρηματία να δικαιωθεί γιατί το άντρο των ιδιωτικών σχολείων τρέφεται από τα συγκεκριμένα συμφέροντα και έτσι δημιουργούνται οι μελλοντικοί κυβερνήτες, βουλευτές κλπ. Η ιστορία αυτό δείχνει.

Απορία

Με βάση ποια κατηγορία απολύθηκε η καθηγήτρια;

Κώστας Μπαξμπάνης

Συνδικαλήστρια ήτο η κυρία. Προφανώς την απόλυσαν γιατί έτσι αποφάσισε αυτός που την πλήρωνε.

Πιστεύω ότι αντέγραψε

Δεν μπορεί η ιστορία της αντιγραφής να είναι όλη κατασκευασμένη. Με βάση τον τρόπο ζωής των πολιτικών και την ιδιοκτησιακή συμπεριφορά τους έναντι του κράτους (και όλων μας που μας θεωρούν περίπου υπηκόους τους), είμαι σίγουρος ότι ο γιός του Σαμαρά αντέγραψε και γιαυτό απέλυσαν την καημένη την καθηγήτρια. Όσο για την δικαστική απόφαση, νομίζω ότι είναι στημένη για να καλύψει τον Σαμαρά.

Νικος

Πιστεύω οτι είσαι ευκολόπιστος, έχεις χαμηλή αντίληψη και γι αυτό τον λόγο έχεις ψηφίσει στο παρελθόν όσους σου έταζαν τα περισσότερα, δεν βλέπω να πειθεσαι από δικαστικές αποφάσεις ουτε έψαξες να δεις τι λεει η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση που εξέτασε αν έγινε αντιγραφή κλπ. Λυπάμαι.

Πιθανον

και να αντέγραψε.Ολοι αυτοί που τον κράζουν (ειδικά τα κομματικά στελέχη του σύριζα) δεν αντέγραψαν ποτέ ή πήραν πτυχία με την αξία τους; Η απόφαση της δικαιοσύνης βγήκε επί ΣΎΡΙΖΑ,ίσως όμως και να μην είναι σωστη.Η καθηγήτρια δεν έκανε έφεση(όσο ήταν εν ζωή). Εάν όσο ζούσε η γυναίκα έκανε η ΊΔΙΑ τις καταγγελίες θα είχε νόημα. Εφόσον όμως έγιναν από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ(κατά τα φαινόμενα) ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΛΗΤΕΊΑ.

Να σε κανουμε

Αρειοπαγιτη. Που ησουν τοσο καιρο? Στο FBI, CIA, MOSAND, KGB? Ειχαμε τετοιο εγκεφαλο στην Ελλαδα και δεν σε καναμε προεδρο του ΣτΕ τοσα χρονια?

Σ

Τα συριζόπουλα προσπαθούν να βρουν δήθεν σκάνδαλα στη ΝΔ. Παιδια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πειθετε κανενα.

Bullying

Για αλλη.μια φορά τα τομάρια που πληρώνουμε για να κάθονται στο Μαξίμου και να δημιουργούν μυθεύματα, εξασκούν την μονη τέχνη που ξέρουν καλά. Bullying με σκοπό την αρπαγη των ψήφων μας. Οτι λένε ισχύει πάντα το αντίθετο, οπως λέμε παρτο το αυγο και κουρεφτο.

Έλληνας

Μεγαλύτερη βρωμιά και λερα δεν είχε γνωρίσει ποτέ η Χώρα. Ελεεινοί και τρισαθλιοι μέχρι τέλους. Αυτούς ψήφισε ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ελληνικός λαός για σωτήρες !!!!! Δεν τους άρεσε ο Σαμαράς που παρά τα πολλά λάθη της κυβέρνησης του, κουτσα-στραβα έβγαζε τη χώρα το 2014 από τα Μνημόνια, ήθελαν τα νταηλικια και τους χορούς στο Σύνταγμα με τον ψεκασμενο και την Δούρου !!!! Περαστικά μας τώρα, ας προσέχαμε .....

Σάκης

Συμφωνώ απολύτως μαζύ σου αγαπητέ μου.......

Panos

Καμία ιδεολογική ή πολιτική σχέση σε όλη μου τη ζωή με Σαμαρά η ΝΔ αλλά τέτοιες επικοινωνιακές πρακτικές είναι απαράδεκτες. Τώρα θα μου πείτε: τόσα που είδαμε και ακούσαμε από δαύτους αυτά τα χρόνια κι μια ακόμη πρόστυχη διοχέτευση σε πληρωμένα κυβερνητικά ΜΜΕ, δεν προκαλεί εντύπωση πλέον.

21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και όλοι οι νεοδημοκράτες τον βρίζανε μέρα νύχτα!! Εκανε δικό του κόμμα, έμεινε κάποια χρονια εκτος, τον ξαναφέρανε στην ΝΔ, έγινε αρχηγός της, έγινε και πρωθυπουργός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, και οι νεοδημοκράτες χειροκροτούσανε και πανηγυρίζανε!! Αυτοί οι ίδιοι που πριν μερικά χρονια τον βρίζανε και δεν θέλανε να ακούνε για αυτόν..........

Κρυβε λογια

Κρυβε λογια μεγαλε, μπορει να καψουν καμια φλαντζα αν το μυαλο τους το συνειδητοποιησει ολο αυτο!

Δεξιός

Καλέ κύριε χούντα μου, αυτή είναι η πολιτική. Σήμερα μας αρέσει, χθες τον βρίζαμε. Ελεύθεροι Έλληνες είμαστε, ότι θέλουμε λέμε και ότι θέλουμε ψηφίζουμε. Άλλο αυτό και άλλο να στήνουμε σκευωρία για να τον ενοχοποιήσουμε και άλλο να τα βάζουμε με το παιδί του. Αλήθεια, ο Γιώργαρος που ήταν ηθικός γιατί άφησε την οικογένειά του και κλέφτηκε με την Δέσποινα;

ΜΑΤΙ+ΜΑΝΔΡΑ = 124 νεκροι

Το αιμα κυλάει εκδίκηση ζητάει

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

ΠΡΟΣΕΧΕ σύντροφε, μή σε διαγράψουν ο Κλασιδιάρης και ο Ζαρούλιας...

27 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση

Εργάζομαι σε ένα από τα γνωστά ιδιωτικά σχολεία. Η υπόθεση είναι γνωστή στους κύκλους μας από τότε που συνέβη. Το επίμεμπτο βέβαια δεν είναι ότι αντέγραψε ένας έφηβος αλλά ότι τιμωρήθηκε με απόλυση η εκπαιδευτικός που του πήρε την κόλλα. Ο κύριος Αλέξανδρος Σαμαράς είναι γνωστός για την εκδικητική γραμμή που ακολούθησε από τα πρώτα χρόνια της θητείας του (πχ απέλυσε εκπαιδευτικούς που πήραν μέρος σε μονοήμερη πανελλαδική απεργία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών). Τα όσα γράφει ο πρόεδρος μας Μιχάλης Κουρουτός είναι σαφή, ορθά. Βρήκαμε τώρα την εύκολη δικαιολογία των Fake News. Είμαστε δυστυχώς τόσο ανώριμη κοινωνία που δεν είμαστε σε θέση να παραδεχτούμε τα λάθη που συμβαίνουν.

Και αφού έχεις στοιχεία...

Γιατί δεν ενημερώνεις και τον Βαξεβάνη να μην ξεφτιλίζετε άδικα το παλουκάρι;

Δεξιός

Γιατί δεν πήγες στο δικαστήριο να τα πεις αυτά και να λάμψει η αλήθεια; Με την δειλία την δική σου και την εγκληματική αδιαφορία των συριζαίων την φάγατε την γυναίκα... Σανό κορίτσια, μήπως μάθατε αν πήγαινε τακτικά στην εκκλησία και η γιαγιά του Σαμαρά;

Οεο

Και ποιος ειναι ο εκδικητικος Αλεξανδρος Σαμαρας?

Novartis,και κοπυ παστε

χαχαχαχα...πολύ Σημαδεμένο και Καρλίτο βλέπουν οι αναρχοάπλυτοι στο Μαξίμου. Ξαπλώνουν οι ρεμπεσκέδες στους καναπέδες όπως ακριβώς υποδέχονται τον Ομπάμα και άλλους αρχηγούς κρατών, ανάβουν μπάφους και ναργιλέδες, βάζουν καμιά ταινία του Πατσίνο και μέσα στην μαστούρα τους πιάνει κρύος ιδρώτας και τρέμουλο που τους πήρε χαμπάρι ο Ελληνικός λαός και δεν τους πιστεύουν ούτε οι αμοιβάδες που τους ψήφισαν, ρωτάει ο ένας τον άλλον τί θα κάνουν για να μην ξαναγυρίσουν στο 3% αφού την βγάζουν ζάχαρη με την κατάληψη που έκαναν στο πολυτελές ξενοδοχείο του Μαξίμου και τα αφορολόγητα 10 χιλιάρικα που τσακώνουν τον μήνα, και βγάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για samsonite γεμάτο χαρτονομίσματα, δεσμίδες σε μαύρες σακούλες, βαλίτσες με ροδάκια που ξεφορτώνονται από τα αμάξια, ό,τι βλέπουν στην ταινία εκείνη την ώρα αυτό τους έρχεται, φτάνουν τα αμάξια στην κεντρική είσοδο του Μαξίμου με τις βαλίτσες, τους περιμένει ο πρωθυπουργός στα σκαλοπάτια με το πούρο στο χέρι, μετράνε το χρήμα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, δίνουν τα χέρια και φεύγουν!! Πώς και δεν μας είπαν πως είδαν και την Μισέλ Φάϊφερ μαζί με μια τίγρη στην αυλή του Μαξίμου!!!?? Τωρα ψαχνουν να πιαστουν και απο γιους,ανηψιους πρωην πρωθυπουργων...

Πόπη

Όσο περνά ο καιρός και η ΝΔ δεν βλέπει εκλογές και εξουσία η λύσσα σας γίνεται επικίνδυνη. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώντας κάποιος τα σχόλια των δεξιών επί παντός θέματος τον πιάνει ανατριχίλα. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ζέστες του Αυγούστου αλλά μάλλον το έχει το DNA του φανατικού δεξιού.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kyriakos_mitsotakis_pic

«Θα γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης, η ισχυρή ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει» σημείωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έλληνας πρωθυπουργός, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ορκωμοσία της κυβέρνησης

gerapetritis-katrou

«Αν λέτε "ναι" στα δημοψηφίσματα γιατί εμπιστεύεστε τον πολίτη, δεν μπορείτε να λέτε "όχι" στην ψήφο του γιατί φοβάστε ότι θα χειραγωγηθεί» είπε ο υπ. Επικρατείας - «Δεν αναφερόμαστε σε χειραγώγηση του εκλογικού σώματος αλλά σε αλλοίωση» απάντησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

vranakis

Πρόκειται για έναν Έλληνα της Διασποράς με σημαντική σταδιοδρομία ως επικεφαλής του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Google - Στόχος του να συμβάλει συμβουλευτικά στο re - branding της Ελλάδας στο εξωτερικό 

summit_ar

Το βέτο της Γαλλίας στην έναρξη διαπραγματεύσεων με Τίρανα και Σκόπια - Ο κίνδυνος του decoupling - Οι κυρώσεις στην Τουρκία για την Συρία και την κυπριακή ΑΟΖ και το μεταναστευτικό - Οι συζητήσεις για το Brexit - Το απόγευμα στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για το πρώτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συμμετέχει ως πρωθυπουργός

7