Δήμαρχος Ιθάκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή Τσίπρα

Δήμαρχος Ιθάκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή Τσίπρα

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μίλησε για τις σκηνές αποθέωσης και… λατρείας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο νησί για το διάγγελμα εξόδου από τα Μνημόνια

tsi_09
Για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.

«Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού», παραδέχθηκε ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μιλώντας για τις σκηνές αποθέωσης και… λατρείας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο νησί για το διάγγελμα εξόδου από τα Μνημόνια.

Όπως ανέφερε ο κ. Στανίτσας, ενημερώθηκε επισήμως για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί την τελευταία στιγμή, συνεπώς πρόσθεσε ότι ήταν λογικό κάποιοι από τους συγκεντρωμένους να μην είναι κάτοικοι του νησιού.

«Υπήρχαν πολλοί τουρίστες και ξένοι, όμως, όπως είναι λογικό με την άφιξη ενός πρωθυπουργού, γέμισαν τα γύρω μαγαζιά. Υπήρχαν άνθρωποι που εκφράστηκαν θετικά και υπήρχαν και άνθρωποι που εκφράστηκαν αρνητικά», κατέληξε ο κ.  Στανίτσας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης