Λεβέντης στον «Θέμα 104,6»: Πήραμε τους δύο στρατιωτικούς και παραδώσαμε τη Θράκη

Λεβέντης στον «Θέμα 104,6»: Πήραμε τους δύο στρατιωτικούς και παραδώσαμε τη Θράκη

«Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;», διερωτάται  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

ev_09
Στην αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Αντώνη Λιάρο και Αργύρη Παπαστάθη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για προδοσία του Αλέξη Τσιπρά που πάει να ξεπουλήσει τη Θράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πήραμε τους δύο στρατιώτες και παραδώσαμε τη Θράκη. Μιλάμε για απαγωγή. Ήταν στημένη και κατασκευασμένη η κατηγορία με τα κινητά. 8-10 Τούρκοι στήσανε «μπλόκο» στους δύο αξιωματικούς μας με σκοπό την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών. Όταν είδαν ότι ήταν αδύνατον να πάρουν πίσω τους οκτώ στραφήκανε στους μουφτήδες».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «το αποτέλεσμα; Τώρα, η μειονότητα της Θράκης θα εκλέγει τους μουφτήδες, η οποία θα καθοδηγείται από τον Ερντογάν», ενώ για τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης έπειτα από την ελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε:

«Αντί να κόψει το λαιμό του ο Τσίπρας, μιλάει για επιτυχία;. Τι προσπάθησε ο Τσίπρας; Είναι "κωλοστρόσοδο" των Αμερικανών για να μείνει στην καρέκλα», καταλήγοντας:

«Ελπίζω ο Τσιπρας να καταλάβει την προδοσία που πάει να κάνει και να συμμαζευτεί».

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας το Σκοπιανό ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο Μητσοτάκης παρακαλάει να κάνει την προδοσία ο Τσίπρας για το μακεδονικό», ενώ ανάφερε: «Ο Τσίπρας έχει δύο επιλογές, ή να πάρει το στίγμα της προδοσίας ή να κατέβει σε εκλογές τον Οκτώβρη και να δώσει την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη».

Σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό της χώρας, ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Και τους ίδιους του τους βουλευτές κοροϊδεύει ο Τσίπρας. Δηλώνει αριστερός ενώ είναι δεξιός, είμαστε κεντρώοι, είμαστε αντίθετοι σε απόψεις».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης