Κουμουτσάκος για Κοτζιά: Στον ορισμό της εξωτερικής πολιτικής, ο ιδρυτής του «Πράττω» ξέχασε τη σοβαρότητα...

Κουμουτσάκος για Κοτζιά: Στον ορισμό της εξωτερικής πολιτικής, ο ιδρυτής του «Πράττω» ξέχασε τη σοβαρότητα...

Διαβάστε την απάντηση που δίνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σχολιάζοντας την πρωινή ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά σχετικά με την ενδεδειγμένη εξωτερική πολιτική

koumoutsakos_kotzias_sovarotita
Με ένα... δηλητηριώδες τουίτ ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε την πρωινή ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά σχετικά με τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να προσδιορίζουν την ενδεδειγμένη εξωτερική πολιτική.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ αναφέρεται στον Νίκο Κοτζιά χρησιμοποιώντας όχι την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών αλλά εκείνη του ιδρυτή της πολιτικής κίνησης «Πράττω», στην οποία μετέχει επίσης ο Νίκος Τόσκας, τέως αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος εξωθήθηκε σε παραίτηση έπειτα από την ανείπωτη τραγωδία με τους 94  νεκρούς στο Μάτι.

«Τα απολύτως θεμελιώδη, αυτονόητα και αυταπόδεικτα παρουσιάζονται ως ορισμός της εμπνευσμένης εξωτερικής πολιτικής» γράφει ο κ. Κουμουτσάκος και καταλήγει για τον κ. Κοτζιά: «Απ' τα πολλά που παραθέτει ως αναγκαία στοιχεία της εξωτερικής πολιτικής, λείπει εκείνο της σοβαρότητας. Δεν εκπλήσσομαι».

Με αυτό τον διπλωματικό τρόπο, ο Γιώργος Κουμουτσάκος -πρώην υπηρεσιακό στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών- επιλέγει να μεταφέρει την άποψή του ότι οι χειρισμοί του Νίκου Κοτζιά στα μεγάλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως το Σκοπιανό, αλλά και το πρόσφατο επεισόδιο με την διπλωματική κρίση Αθηνών-Μόσχας, αναδεικνύουν ότι η ασκούμενη εξωτερική πολιτική από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στερείται σοβαρότητας.

Δείτε το τουίτ του κ. Κουμουτσάκου:
Κλείσιμο
Διαβάστε το τουίτ που ανέβασε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Κοτζιάς σχετικά με τον... ορισμό της ορθής εξωτερικής πολιτικής:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης