Δεν παίρνει πίσω ο Κουβέλης τη δήλωση για τη σύνδεση της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο από τα Μνημόνια

Δεν παίρνει πίσω ο Κουβέλης τη δήλωση για τη σύνδεση της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο από τα Μνημόνια

Παρά το σάλο που έχει προκληθεί ο Φώτης Κουβέλης απαντά με ύβρεις κατά των μέσων ενημέρωσης

kouvelis-fotia-dil
Καμία ανάγκη να ανασκευάσει τη σύνδεση της τραγωδίας από τη φωτιά στο Μάτι με την έξοδο από τα Μνημόνια δεν βλέπει ο Φώτης Κουβέλης παρά το σάλο που δημιουργήθηκε.

Σε ανακοίνωσή του που εκδόθηκε περίπου 24 ώρες μετά τη δήλωσή του στην ΕΡΤ «αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ψυχή των ανθρώπων, όλων μας με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου, έχουμε ένα τεράστιο γεγονός, η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια», ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας όχι μόνο δεν ανασκευάζει αλλά προχωρά σε ύβρεις κατά των μέσων ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση του Φώτη Κουβέλη έχει ως εξής:

Με αφορμή τα «ρεπορτάζ» και τα «δημοσιογραφικά» σχόλια για την συνέντευξη που παραχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης στην ΕΡΤ 1 (8/8/2018), επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Κλείσιμο
Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.

Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο.

Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης