Συγχαρητήρια από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Θεοδωράκη στον Μίλτο Τεντόγλου

Συγχαρητήρια από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Θεοδωράκη στον Μίλτο Τεντόγλου

Με μηνύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τον νεαρό αθλητή που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης - Η αναγνώριση από την Χάικε Ντρέσλερ

DkGf2peX4AAx_5F
«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση της κορυφής από τον 20χρονο Έλληνα αθλητή.
Καταγραφη117
Μας έκανε υπερήφανους και το είχαμε ανάγκη

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter 

Μπράβο μάγκα

Ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα».

Καταγραφη116
Κλείσιμο


Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Η Γερμανίδα Χάικε Ντρέξλερ, συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου, με την ολοκλήρωση του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου... Η αναγνώριση του 20χρονου από μια θρύλο του κλασσικού αθλητισμού!

DkGf2peX4AAx_5F

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης