Πολάκης σε πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: Και μόνο που σε τρολάρω, αξία σου δίνω!

Πολάκης σε πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: Και μόνο που σε τρολάρω, αξία σου δίνω!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για λυσσώδεις, αντικυβερνητικές ανακοινώσεις και προτείνει στον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ να ανοίξει κανένα... βιβλίο

4462029
«Καθηγήτη» εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του με την οποία επιχειρεί να απαντήσει στις καταγγελίες της Ομοσπονδίας για το «κρυφτούλι της κυβέρνησης με τους εγκαυματίες στις εντατικές» αλλα και τις τραγικές ελείψεις σε κλίνες εντατικών.

Ο Παύλος Πολάκης που αποφεύγει να αναφερθεί αναλυτικά στα «λάθη και τις παραλήψεις » που περιγράφει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για λυσσώδεις, αντικυβερνητικές ανακοινώσεις ενώ προτείνει στον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ να ανοίξει κανένα... βιβλίο για την εντατική θεραπεία και τους εγκαυματίες!

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνει:

«Προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ ,ΔΕ βοηθό-νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο και εσχάτως "καθηγητή " εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ :
Άνοιξε κανα βιβλίο εντατικής (πχ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Χ.Ρουςςος η CURRENT THERAPY OF TRAYMA AND SURGICAL CRITICAL CARE ,Juan Asensio )την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δώσεις "επιστημονικοφανη" βαρύτητα στις λυσσώδεις, αντικυβερνητικές και μόνο ,συνδικαλιστικές σου ανακοινώσεις !!
ΑΝΟΙΞΕ και ΔΙΑΒΑΣΕ για τη φυσική ιστορία των εγκαυματιων (τι σου λέω τώρα..) και μέσα απο ποιους μηχανισμούς και συστηματικές επιπλοκες, οι ασθενείς αυτοί επιβαρύνονται και μετα την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας τους ,απαιτώντας τότε νοσηλεία σε ΜΕΘ.....
Κλείσιμο
και μην ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ (τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κρύβει ασθενείς και τη βαρύτητα τους !!!!!!!!!!!!
Άιντε ,γιατι και μόνο που σε τρολλαρω ,αξία που δεν έχεις σου δίνω ,συνδικαλιστή της πλακας και "επιστήμονα" του καρναβαλιού και της χολέρας!!!!!»

Δείτε την ανάρτησή του

Καταγραφη115
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης