Μανώλης Όθωνας στον «Θέμα 104,6»: Οι εκ των υστέρων καρατομήσεις είναι ομολογία ότι είχαν κάνει λάθος επιλογές

Μανώλης Όθωνας στον «Θέμα 104,6»: Οι εκ των υστέρων καρατομήσεις είναι ομολογία ότι είχαν κάνει λάθος επιλογές

Σκληρή κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης από τον διευθυντή του γραφείου της Φώφης Γεννηματά - «Αδύναμη κυβέρνηση, ανεπαρκής πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνοι», ανέφερε

othonas_manolis_0112
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, ασκεί μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και τον Γιάννη Αντύπα, ο διευθυντής του γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.

«Όλα τα πράγματα κρίνονται εκ του αποτελέσματος», σχολίασε ο Μανώλης Όθωνας, σημειώνοντας ότι «έχουμε ένα τραγικό και πρωτόγνωρο αποτέλεσμα που έχει να κάνει με ένα δραματικό απολογισμό που αφορά ανθρώπινες ζωές».

Αναφερόμενος στις καρατομήσεις του Νίκου Τόσκα και των αρχηγών πυροσβεστικής και αστυνομίας, είπε «αυτές οι καρατομήσεις εκ των υστέρων του πρωθυπουργού είναι μια ομολογία ότι είχαν κάνει λάθος επιλογές ανθρώπων για κρίσιμα πόστα».

Ο διευθυντής του γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση λέγοντας, «υπάρχει μια συλλογικά αδύναμη κυβέρνηση και ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός που είναι επικίνδυνοι γα τη χώρα».

Σχολιάζοντας τα σενάρια ανασχηματισμού, ο Μανώλης Όθωνας, ανέφερε, «ο ανασχηματισμός θα είναι στο πλαίσιο της διαχείρισης των επικοινωνιακών αναγκών. Είναι φανερό ότι το πρώτο τους μέλημα είναι αυτό, ο ανασχηματισμός μόνο αυτό θα εξυπηρετεί».

«Για μας μόνο ένας είναι ο δρόμος, οι εκλογές», ανέφερε, «το ζήτημα δεν είναι να φύγουν αυτοί και να έρθουν οι άλλοι, αλλά να αλλάξει πορεία ο τόπος», τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης