Σπίρτζης: Άθλια η στάση της ΝΔ - Επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση την ευθύνη για την τραγωδία!

Σπίρτζης: Άθλια η στάση της ΝΔ - Επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση την ευθύνη για την τραγωδία!

Είπαμε συγγνώμη πολλές, φορές, τί άλλο θέλετε; είπε ο υπουργός Υποδομών και εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση 

spirtzis
Προσπάθεια να μεταφέρει τις ευθύνες για τα εγκληματικά λάθη που έγιναν στη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ,  «ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη γιατί έτυχε να είναι τώρα κυβέρνηση» και εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Νιώθουμε βαρύ το φορτίο», είπε, «και δεν επιτρέπουμε ειδικά στη ΝΔ που έχςει ευθύνη και γι΄αυτή την τραγωδία να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μοτίβο της μετάθεσης και διάχυσης των ευθυνών ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο «και έχουμε τον κ.Μητσοτάκη με άθλια στάση και συγκεκριμένα κανάλια και διαύλους που επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση όλη την τραγωδία». Μάλιστα, προχωρώντας ακόμη περισσότερο, είπε: «Να μη μας προκαλεί η ΝΔ γιατί θα ανοίξουμε το στόμα μας και θα πούμε τί έκαναν τα στελέχη της και πότε έκανε πολιτική με τη γη».

Στην παρατήρηση ότι δεν ακούστηκε καμία συγγνώμη, ο κ.Σπίρτζης απάντησε: «Οταν ο πρωθυπουργός λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, τί άλλο θέλετε; Η συγγνώμη ακούστηκε πολλές φορές», ενώ πρόσθεσε ότι η ανοχή της κυβέρνησης στην επικοινωνιακή αθλιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει γραμμή».
Απαντώντας  σε ερώτηση γιατί δεν γκρεμίστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα αυθαίρετα για τα οποία υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ο υπουργός έριξε ξανά την ευθύνη στους ... προηγούμενους, αφού οι αποφάσεις, όπως είπε, έχουν τελεσιδικήσει εδώ και μια δεκαετία...


Σπίρτζης: Άθλια η στάση της ΝΔ - Επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση την ευθύνη για την τραγωδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης