Φωτιά στο Μάτι: Έκτακτη σύγκληση Ολομέλειας και συζήτηση πολιτικών αρχηγών ζητεί ο Β. Λεβέντης

leventisbasilis


Αυτή την ώρα απαιτείτια πλήρης ενημέρωση του λαού τονίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων

Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την πολυνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι ζητάει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Ο κ Λεβεντης στο αίτημά του αναφέρει ότι θα πρέπει να συζητηθούν «τα αίτια και οι ευθύνες της πολύνεκρης τραγωδίας στο Μάτι Αττικής, εξαιτίας της οποίας είναι ανάστατη όλη η Ελλάδα» και προσθετει «αυτή την ώρα απαιτείται συναίνεση και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και πλήρης ενημέρωση του λαού».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής μέχρι το τέταρτο κόμμα σε κοινοβουλευτική δύναμη δύναται να προκαλέσει μια τέτοια συζήτηση, η οποία θα πρέπει να υπογράφεται από τα δύο τρίτα (2/3) του αριθμού των Bουλευτών, που υπάγονται κατά περίπτωση στην κάθε Kοινοβουλευτική Oμάδα ή από τον Πρόεδρό της.

Από την πλευρά τους στελέχη της Ένωσης Κεντρώων πετούν το μπαλάκι στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καλώντας τον να επικαλεστεί το Κανονισμό για να απορρίψει την πρόταση, καθώς «εμείς πολιτικά καταθέτουμε την πρόταση». «Δεν γίνεται να έχει καεί ή χώρα και να μην γίνει μια συζήτηση στη Βουλή», προσθέτουν χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΤΗΕΟ G L

Δεν μας χ..εις ρε λεβέντη?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitso_main01

Τα τρία πρώτα νομοσχέδια για το κράτος, το φορολογικό και το πανεπιστημιακό άσυλο έρχονται άμεσα στη Βουλή - Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε εξάμηνο νομοθετικό μαραθώνιο - Μόλις φανεί η μεταρρυθμιστική δυναμική η διαπραγμάτευση για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

17
4644360

«Πρέπει να δράσουμε από κοινού, ως ΕΕ, αλλά και μαζί με τις τρίτες χώρες», τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας μετά την υπουργική συνάντηση στο Παρίσι

5