Τόσκας: Εγγυόταν την προστασία του ελληνικού λαού από τις φωτιές 24 ώρες πριν την τραγωδία στο Μάτι

Τόσκας: Εγγυόταν την προστασία του ελληνικού λαού από τις φωτιές 24 ώρες πριν την τραγωδία στο Μάτι

Απαντώντας στις 22 Ιουλίου σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο κ. Τόσκας σημείωνε ότι «καθίσταται γνωστό ότι το σύνολο των μισθωμένων ελικοπτέρων(βαρέως και μεσαίου τύπου) έχουν ήδη κατανεμηθεί και βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

tosk_009
Μόλις 24 ώρες πριν την φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 84 νεκρούς έως τώρα, τους δεκάδες αγνοούμενους και τους σχεδόν 200 τραυματίες ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας διαβεβαίωνε την Βουλή των Ελλήνων για την «πληρότητα και αποτελεσματικότητα» του Πυροσβεστικού Σώματος “προς όφελος της ασφάλειας και της προστασίας του ελληνικού λαού”!

Απαντώντας στις 22 Ιουλίου σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο κ. Τόσκας σημείωνε ότι «καθίσταται γνωστό ότι το σύνολο των μισθωμένων ελικοπτέρων(βαρέως και μεσαίου τύπου) έχουν ήδη κατανεμηθεί και βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, λειτουργώντας επιπρόσθετα στα ιδιόκτητα ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία ομοίως βρίσκονται σε πλήρη διαθεσιμότητα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με απόλυτο τρόπο ανέφερε ότι «η παρούσα κυβέρνηση, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα και διεξόδους, προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα και αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος προς όφελος της ασφάλειας και της προστασίας του ελληνικού λαού και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης