Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Βουλής επικαλούμενος πληροφορίες υποστηρίζει ότι η κινητοποίηση των ανδρών του Λιμενικού Σώματος οφείλεται σε πρωτοβουλία της ηγεσίας του Σώματος γι αυτό και ζητά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη

dim-k_098
Στις προσπάθειες των ανδρών του Λιμενικού Σώματος οφείλεται αποκλειστικά η περισυλλογή και διάσωση των εκατοντάδων ανθρώπων που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Ανατολική Αττική και βρήκαν διέξοδο στην θάλασσα σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καμμένο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Βουλής επικαλούμενος πληροφορίες υποστηρίζει ότι η κινητοποίηση των ανδρών του Λιμενικού Σώματος οφείλεται σε πρωτοβουλία της ηγεσίας του Σώματος γι αυτό και ζητά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη. Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι τα θαλάσσια μέσα που διέθεσε το υπουργείο Άμυνας κατέφθασαν όταν είχε τελείωσει η επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό.

«Αξίζουν τα εύσημα στο Λιμενικό Σώμα για την σωτήρια πρωτοβουλία του να στείλει έγκαιρα στην Ραφήνα την Μονάδα υποβρυχίων αποστολών, παρά την αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να δώσει την οποιαδήποτε οδηγία ή εντολή κινητοποίησης μολονότι επίμονα της ζητήθηκε.

Διασώθηκαν 460 άτομα από την ΜΥΑ και 750 από το Λιμενικό συνολικά.

Ζητώ την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Καπάκη και προτείνω για μετάλλιο τον Αρχηγό του Λιμενικού, ο οποίος αυτοπροσώπως συντόνιζε την επιχείρηση στη Ραφήνα

Το Υπουργείο Άμυνας προσέφερε μέσα τα οποία έφθασαν στην περιοχή όταν η επιχείρηση του Λιμενικού είχε περατωθεί και όλοι οι κινδυνεύοντες είχαν ήδη διασωθεί!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης