Επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με τον Νίκο Αναστασιάδη - Οι Κύπριοι έθεσαν στην διάθεση των υπηρεσιών της Ελλάδας πυροσβεστικά μέσα και έμψυχο δυναμικό για την αντιμετώπιση της κατάστασης

2426297
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε σήμερα εσπευσμένα από την Μονεμβάσια λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις καταστροφικές σημερινές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ –ΜΠΕ ο κ. Παυλόπουλος καθόλη τη διάρκεια της επιστροφής ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που βρίσκονταν στο Μόσταρ της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και με την αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του για την δοκιμασία της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού από τις σημερινές πυρκαγιές. Επιπλέον, του ανακοίνωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κύπρου έθεσαν στην διάθεση των αντίστοιχων υπηρεσιών της Ελλάδας πυροσβεστικά μέσα και έμψυχο δυναμικό για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης