Παράσημο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής στον Παναγιώτη Λασκαρίδη

prokopis

Ο Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε την τιμητική διάκριση στον κ.Λασκαρίδη για το σύνολο της προσφορά του στη χώρα μας

Το παράσημο του Τάγματος της Τιμής για το σύνολο της προσφοράς του στη χώρα μας Παναγιώτη Λασκαρίδη απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στην προσφορά του κ. Λασκαρίδη και του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στις τέχνες, τα γράμματα, την ιστορία και τη ναυτική παράδοση, αλλά και στην προσφορά του προς το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα, καθώς και στην ελληνική και ευρωπαϊκή ναυτιλία, υπό την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Εφοπλιστών.

Από την πλευρά του, ο κ. Λασκαρίδης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παυλόπουλο για την τιμή, τόνισε ότι αυτή η τιμή αντανακλάται στο έργο τού Ιδρύματος και στους συνεργάτες του και επισήμανε ότι πρέπει όλοι, όσο μπορούμε, να βοηθάμε εκεί που η πατρίδα μάς χρειάζεται. «Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν θα δίνει τίποτα, όποιος έχει λίγα θα δίνει λίγα και όποιος έχει πολλά, θα δίνει πολλά. Εγώ, πάντως, σας ευχαριστώ και πάλι. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων και σας διαβεβαιώ ότι, όσο μπορώ ακόμα και όπου χρειάζεται, θα προσπαθώ πάντα να βοηθώ. Και σας ευχαριστώ για την τεράστια αυτή τιμή που μου κάνετε, και για την υποστήριξή σας σε ορισμένες πρωτοβουλίες που έχω αναλάβει κατά καιρούς και ελπίζω ότι θα είστε και εσείς πάντα στο πλευρό μας» κατέληξε ο κ. Λασκαρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ? ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΜΟ.

dim

ο ενας μασονος βραβευει τον αλλο....

So what???

Σοβαρές προσωπικότητες… Αμφότεροι...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katrougalos

«Δεν υπάρχει καμία σύμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών, που να επηρεάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο από τον Τζόρτζ Σόρος ή να έχει συνάψει με τον Σόρος», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη

6