ΝΔ για απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Διώχνουν τους μη αρεστούς παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου

ΝΔ για απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Διώχνουν τους μη αρεστούς παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου

Στην κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου έκαναν λόγο για πρωτοφανή απόφαση απόλυσης προέδρου συλλόγου εργαζομένων και υπαλλήλων με εντολή υπουργού

4183484
Για προκλητική παραβίαση της συνδικαλιστικής αστυνομίας κάνουν λόγο ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την καταχρηστική απόλυση τεσσάρων εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του σωματείου εργαζομένων κ. Σταμάτη Πουλή.

«Εκείνοι που παρίσταναν τάχα τους υπερασπιστές των εργαζομένων δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Απολύουν τους μη αρεστούς στην κυβέρνηση, παραβιάζοντας προκλητικά την εργατική και συνδικαλιστική νομοθεσία», αναφέρουν οι δύο βουλευτές.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το ζήσαμε και αυτό!

Πρώτη φορά στα χρονικά πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων και εργαζόμενοι απολύονται με εντολή Υπουργού, καταστρατηγώντας κάθε νομιμότητα και καταλύοντας κάθε διάταξη του εργατικού και συνδικαλιστικού νόμου.

Εκείνοι που παρίσταναν τους τάχα υπερασπιστές των εργαζομένων δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και αγνοώντας την εργατική και συνδικαλιστική νομοθεσία, απολύουν εργαζομένους επειδή οι απόψεις τους δεν είναι αρεστές στους πολιτικούς τους προϊσταμένους.

Κλείσιμο
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας σφυρίζει αδιάφορα, νομιμοποιώντας έτσι τις απολύσεις και την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης