Θεοδωράκης στον «Θέμα 104,6»: Εμείς δεν είμαστε με κανέναν άλλον πέρα από την κοινωνία

Θεοδωράκης στον «Θέμα 104,6»: Εμείς δεν είμαστε με κανέναν άλλον πέρα από την κοινωνία

«Η προσπάθειά μας είναι αυτή που ήταν πάντα, να δίνουμε χρήσιμες λύσεις στον λαό», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

8eodwrakhs-thumb-large
«Εμείς δεν είμαστε με κανέναν άλλον πέρα από την κοινωνία», τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Γιάννη Αντύπα και Χρήστο Μπόκα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τα σενάρια για συνεργασία του κόμματός τους, με ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία.

«Μας χρεώνουν ότι την μια εβδομάδα είμαστε με τον έναν την άλλη με τον άλλο, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε με κανέναν. Εμείς είμαστε με την κοινωνία. Η προσπάθειά μας είναι αυτή που ήταν πάντα, να δίνουμε χρήσιμες λύσεις στον λαό», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως είπε υπάρχει θέμα αναξιοπιστίας στην κυβέρνηση, αλλά σημείωσε ότι «οι αποφάσεις είναι του Ελληνικού λαού».

«Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει όταν τελειώνει η τετραετία. Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε συνέχει για τις εκλογές.Δεν πιστεύω ότι θα κάνει άμεσε εκλογές θα προσπαθήσει να κρατήσει μέχρι τέλος την εξουσία», εκτίμησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Για τις διαφοροποιήσεις στο Ποτάμι, παραδέχτηκε ότι κάποιοι όντως, βλέπουν την διέξοδο κεντροδεξιά και κάποιο άλλοι κεντροαριστερά, «αλλά η κοινή μας βάση είναι η αυτόνομη πορεία».

«Η κοινή βάση των βουλευτών μας είναι η ύπαρξη ενός αυτόνομου Ποταμιού που θα προωθήσει λύσεις για συγκεκριμένα θέματα που άλλα κόμματα δεν μπορούν να λύσουν», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
«Υπάρχουν 7 μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και πρέπει να λυθούν άμεσα. Αυτά θα βάλουμε στο τραπέζι την επόμενη ημέρα των εκλογών, με βάση αυτά θα συζητήσουμε και αυτά θα καθορίσουν τη στάση μας απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση», ξεκαθάρισε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ανέφερε ότι «το σκάνδαλο είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα της χώρας, ανατρέχουμε στα αρχεία για να βρούμε παλιές υποθέσεις. Ποιος θα ασχοληθεί με τις υποδομές, τα σκουπίδια, κλπ; Ας σοβαρευτούμε λοιπόν».

«Στην πολιτική στην Ελλάδα πρέπει να καταργήσουμε την μονιμότητα. Μετά από 10 χρόνια πρέπει όλοι να επιστρέφουμε στις προηγούμενες δουλειές μας», σημείωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σχολιάζοντας το θέμα του εκλογικού νόμου, ανέφερε: «Δεν μπορεί η χώρα να πηγαίνει σε εκλογές απλής αναλογικής, είναι απολύτως λάθος και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα της χώρας. Θα πάμε σε μια κατάσταση ακυβερνησίας της χώρας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης