Κουρουμπλής: Ανιστόρητοι όσοι μου απαγορεύουν να μιλάω για τον Ανδρέα

Κουρουμπλής: Ανιστόρητοι όσοι μου απαγορεύουν να μιλάω για τον Ανδρέα

«Ας ρωτήσουν τον Κρεμαστινό, ποιοι ήταν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης του Ανδρέα το 1990 και ποιοι έμεναν αδρανείς», ανέφερε 

koyroyblis
«Όταν η πολιτική αντιπαράθεση μετατρέπεται σε προσωπική επίθεση γεννά αμηχανία, δεν βοηθά το διάλογο. Δεν έχω επιτεθεί σε κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερό κόμμα, δεν ήταν δεξιό. Με διέγραψαν και δεν ξαναγύρισα. Πήγα με τον ΣΥΡΙΖΑ, πήγα αριστερά, δεν πήγα δεξιά. Ο κόσμος με έκρινε, πήρα 70.000 σταυρούς. Εγώ είμαι ο προδότης; τους ακούει ο κόσμος και γελά», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής χαρακτήρισε ως ανιστόρητους όσους του απαγορεύουν να μιλά για τον Ανδρέα Παπανδρέου και υπενθύμισε τη σχέση του με τον πρώτο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Ας ρωτήσουν τον Κρεμαστινό, ποιοι ήταν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης του Ανδρέα το 1990 και ποιοι έμεναν αδρανείς. Το 1996 ποιοι μιλούσαν για το Ανδρέα όταν ήταν απαγορετυικό επί Σημίτη;Πραγματικά σε ανθρώπους που έχουν παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και συνομιλώ μαζί τους, γεννά έκπληξη. Θα μου πουν αυτοί που ανήκουν στο 6%, να μην μιλάω για τον Ανδρέα; Είναι ανιστόρητοι. Οι παρακαταθήκες του ανήκουν στο έθνος. Είχε τη γεναιότητα στην πολτική να πει και το mea culpa»

Ο κ. Κουρουμπλής επέμεινε στη θέση του ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έπραττε το ίδιο με τον Τσίπρα στο θέμα των Σκοπίων: "Επιμένω στη δήλωσή μου. Ο κ. Τσίπρας αξιοποιεί τη γεωστρατηγική θέση της χώρας και δημιουργεί διεθνείς συμμαχίες.


kouroumblis skai
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης