Γεωργιάδης για δάνεια οικογένειας Τσίπρα: Τέτοια ρύθμιση όλοι οι υπόλοιποι ούτε στον ύπνο τους δεν την έχουν δει

Γεωργιάδης για δάνεια οικογένειας Τσίπρα: Τέτοια ρύθμιση όλοι οι υπόλοιποι ούτε στον ύπνο τους δεν την έχουν δει

Δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 Να μας εξηγήσει αν υπήρξε ή όχι πολιτική παρέμβαση για τη ρύθμιση

adonis-xeri-vou
«Τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα πήραν μια ρύθμιση που όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες δεν τη έχουν δει ούτε στον ύπνο τους» σχολίασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης για το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά σύμφωνα με το οποίο η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα «πέτυχε» το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ.

«Αυτό δεν πρέπει να συζητηθεί; Στη Σουηδία παραιτούνται γιατί αγόρασαν κάτι με την πιστωτική τους στο σούπερ μάρκετ» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κάλεσε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα «να μας εξηγήσει αν υπήρξε ή όχι πολιτική παρέμβαση για τη ρύθμιση».

Σημείωσε, ακόμα, ότι «ο αδερφός του πρωθυπουργού καταδικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για διαγωνισμό στη Μυτιλήνη. Καταδικάστηκε σε 2 έτη φυλάκιση αλλά δεν είχε καμία επίπτωση στο μητρώο του γιατί όταν βγήκε η ποινή ήρθε μια τροπολογία από τον τότε υπ. Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο όπου όλες οι ποινές έως 2 ετών παραγράφονται και δεν υπάρχει καμία δίωξη. Σας το λέω ότι ο νόμος ήταν φωτογραφικός».

Το δημοσίευμα προκάλεσε σφοδρή κόντρα κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με βαρείς χαρακτηρισμούς σε αλεπάλληλες σνακοινώσεις ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης