Κουτσούκος: Οι ψευτοπαλικαρισμοί της υποτελούς κυβέρνησης κατέρρευσαν

Κουτσούκος: Οι ψευτοπαλικαρισμοί της υποτελούς κυβέρνησης κατέρρευσαν

«Η αναστολή της εκταμίευσης της τελευταίας δόσης του δανείου από τον ESM είναι ακόμα μια απόδειξη της υποτελούς διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε 

koutsoukos-vouli
Για «ψευτοπαλικαρισμούς» μιας «υποτελούς κυβερνητικής διαπραγμάτευσης» κάνει λόγο ο κ. Γιάννης Κουτσούκος με αφορμή την αναστολή εκταμίευσης της δόσης 15 δισ. ευρώ που αποφάσισε το Eurogroup για την Ελλάδα.

Ο βουλευτής και υπεύθυνος τομέα Οικονομικών  Υποθέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπογραμμίζει πως «Η αναστολή της εκταμίευσης της τελευταίας δόσης του δανείου από τον ESM είναι ακόμα μια απόδειξη της υποτελούς διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που πρώτα τα δίνει όλα στους δανειστές  και μετά, μπροστά στην κατακραυγή ψευτοπαλικαρίζει» και προσθέτει «Η αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο σε βάρος της χώρας και  όσων θα κληθούν να πληρώσουν τις νέες επιβαρύνσεις».

Ο κ. Κουτσούκος υπενθυμίζει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατέθεσε «έγκαιρα στη Βουλή Πρόταση Νόμου για την παράταση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου με βάση την οποία θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να διαπραγματευθούν για το Εθνικό συμφέρον στηριζόμενοι στη ομόθυμη στήριξη του Ελληνικού Κοινοβουλίου» και εξηγεί ότι η κυβέρνηση απέδειξε πως «δεν θέλει και δεν μπορεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης