Λοβέρδος για εκλογικές μεθοδεύσεις κυβέρνησης: Θεσμικοί κατσαπλιάδες

Λοβέρδος για εκλογικές μεθοδεύσεις κυβέρνησης: Θεσμικοί κατσαπλιάδες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε ότι ο ίδιος στην ονομαστική ψηφοφορία για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής θα ψηφίσει υπερ αν και όπως επισήμανε το υπουργείο Εσωτερικών όφειλε να δει συνολικά τον χάρτη των εκλογικών περιφερειών

lobeee
Ως «θεσμικούς κατσαπλιάδες» και «άρπαγες σε ακαταστασία» χαρακτήρισε τα μέλη της κυβέρνησης ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με τις εκλογικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε ότι ο ίδιος στην ονομαστική ψηφοφορία για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής θα ψηφίσει υπερ αν και όπως επισήμανε το υπουργείο Εσωτερικών όφειλε να δει συνολικά τον χάρτη των εκλογικών περιφερειών.

«Την Τρίτη μέχρι αργά το βράδυ υποστηρίζατε τις εκλογές τον Οκτώβριο. Πρώτος από όλους το υποστήριζε ο κ. Σκουρλέτης. Μετά από λίγες ώρες υποστηρίζατε τις εκλογές τον Μάιο. Ο κ. Σκουρλέτης θα έπρεπε να παραιτηθεί και όχι να αναλάβει την εισήγηση της τροπολογίας. Δεν μπορείτε να εισηγείστε το Α και το Ω ταυτόχρονα» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «όποτε και αν γίνουν οι εκλογές οι πολίτες θα σας «μαυρίσουν». Όμως η μεθόδευση επιτρέπει ένα σκληρό χαρακτηρισμό. Αυτά τα κάνουν θεσμικοί κατσαπλιάδες. Άρπαγες σε ακαταστασία».

Τέλος, ο ίδιος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Χαν για τα ελληνοαλβανικά σύνορα λέγοντας «Αυτά που μάθαμε να λεει ο Χαν ακόμα και την ώρα που τα διέψευδε είναι για την χώρα προβληματικά. Οι διαψεύσεις του Χαν είναι χειρότερες. Είπε ότι αν ήξερες ότι υπάρχει μικρόφωνο δεν θα τα έλεγε. Εχει γνώση για θέματα που εμείς δεν γνωρίζουμε;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης