Θεοδωράκης: Απαράδεκτο ο εθνολαϊκιστής και ακραίων θέσεων Καμμένος να είναι υπουργός Άμυνας

Θεοδωράκης: Απαράδεκτο ο εθνολαϊκιστής και ακραίων θέσεων Καμμένος να είναι υπουργός Άμυνας

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι η διαφωνία του Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Εξωτερικών είναι πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

theo
«Εθνολαϊκιστή και άνθρωπο ακραίων θέσεων» χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Πάνο Καμμένο, προσθέτοντας πως «είναι απαράδεκτο να είναι υπουργός Άμυνας».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας, τονίζοντας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ότι η διαφωνία του Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Εξωτερικών για θέματα εθνικής σημασίας, είναι εις βάαρος της χώρας και της Ευρώπης.

Από τα «πυρά» του Σταύρου Θεοδωράκη δεν εξαιρέθηκε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως «είναι πρόβλημα του κ Τσίπρα και πρέπει να το λύσει γιατί στην άμυνα είναι μεγάλο το κακό. Αν ήταν υφυπουργός σε κάποιο υπουργείο δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Είπε επίσης ότι ο κ Τσίπρας έχει επιλέξει σύμμαχο και το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πορεύεται με πολλά προβλήματα.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορούν οι μικρές πλατείες να εξουσιάζουν την εθνική πολιτική της χώρας. Αυτά που λένε περί προδοτών και κρεμάλας είναι έξω από το δημοκρατικό μας πλαίσιο.

Για τη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να βρει κάποια επιχειρήματα που θα κάνουν τον Τούρκο ηγέτη να σκεφτεί διαφορετικά σε σχέση με το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, γιατί ο Ερντογάν είναι αυτός που έχει αποφασίσει να κρατά τους στρατιωτικούς φυλακισμένους.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ είπε ότι υπάρχει μια συντηρητική ρότα που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι. «Είχαν μαζευτεί πολλά πράγματα, είχαν παρθεί πολλές αποφάσεις ερήμην μας και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης