Δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης: «Χολερικές συκοφαντίες» τα όσα είπε ο Μητσοτάκης εις βάρος μου

lawyer_mantzouranis

«Δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της ΝΔ, ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση» λέει ο δικηγόρος

«Χολερικές συκοφαντίες» χαρακτηρίζει ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης τα όσα ανέφερε εις βάρος του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες από το βήμα της Βουλής.

«Και πάλι δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει το μίσος του για τον δικηγόρο, που έφερε στη δημοσιότητα τα δώρα του Χριστοφοράκου σ’ αυτόν και, καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία του, με θρασυδειλία εξέμεσε χολερικές συκοφαντίες σε βάρος μου» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαντζουράνης.

Και συνέχισε: «Ως δημοκρατικός πολίτης, που αντιστάθηκε στη χούντα από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και την εξορία στη Δυτική Γερμανία και όχι από τα μεταξωτά σεντόνια της πριγκιπικής κούνιας του, δεν συμμετέχω σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς, που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως έγινε το 1965».

Ανέφερε επίσης ότι «ως μάχιμος δικηγόρος, επιλέγω ελεύθερα τους πελάτες και τις υποθέσεις, που υπερασπίζομαι ανεξαρτήτως της πολιτικής και οικονομικής ισχύος των αντιδίκων».

Τον πληροφορώ, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαντζουράνης, «ότι δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της ΝΔ, ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση».

Τι είχε πει χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλώντας χθες στη Βουλή και επιτιθέμενος στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τονίσει, μεταξύ άλλων:

Οφείλω, βέβαια, να προειδοποιήσει ότι ο δρόμος προς τις εκλογές θα είναι ένας δρόμος δύσκολος. Η κυβερνητική προπαγάνδα θα επιχειρήσει για άλλη μία φορά να κοροϊδέψει τους πολίτες με άδειες υποσχέσεις και με μεγάλα ψέματα.

Θα είμαστε εδώ για να τα αποκαλύψουμε. Τα υπόγεια του Μαξίμου θα αρχίσουν και πάλι να διακινούν λάσπη και βρώμικα σενάρια κατά των πολιτικών αντιπάλων. Και βέβαια, κύριε Τσίπρα, και σήμερα δεν μπορέσατε να αντισταθείτε σε αυτόν τον πειρασμό.

Τον κ. Φρουζή τον έχω δει δύο φορές στη ζωή μου. Δύο φορές στη ζωή μου! Δεν είναι φίλος μου, όπως είπατε ψευδώς. Και τα mails τα οποία επικαλείσθε –είστε και τόσο απρόσεκτος- αναφέρονται –προσέξτε- σε μία περίοδο που δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος στη NOVARTIS -είχε φύγει- αλλά και σε μία περίοδο που εγώ δεν είχα εκδηλώσει καν την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Επικαλείσθε αυτό το δημοσίευμα για να κάνετε τι; Για να αφήσετε εντυπώσεις. Είστε ένας άθλιος συκοφάντης! Είστε ντροπή και κατάντια για τη χώρα! Ντροπή!

Δεν μου λέτε, κύριε Τσίπρα, για να σας ρωτήσω κάτι, για να τα πούμε όλα εδώ πέρα: Εσείς συναντιέστε με επιχειρηματίες; Με τον κ. Μαρινάκη έχετε συναντηθεί; Πόσες φορές, κύριε Τσίπρα, έχετε συναντηθεί με τον κ. Μαρινάκη; Για πείτε μας.

Με τον κ. Σαββίδη, τον οποίο τώρα φωτογραφίζετε ότι είναι πίσω από την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης, έχετε συναντηθεί; Με τον κ. Μπόμπολα συναντιέστε, κύριε Τσίπρα; Με τον κ. Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια, τον αγαπημένο σας καναλάρχη μέχρι που κατέρρευσε αυτή η σκευωρία, συναντηθήκατε;

Με τον κ. Μελισσανίδη, με τον κ. Λαυρεντιάδη, καταδικασμένο για απάτες, συναντιέστε;

Τα περιβόητα lear jet της Βενεζουέλας με το δικηγόρο των off shore. Μιας και μιλάτε για off shore, κύριε Τσίπρα, τι δουλειά είχε ο κ. Παππάς; Πού κρύβεται; Κάπου εκεί πίσω τον είδα. Ο κ. Παππάς τι δουλειά έχει με τον αγαπημένο δικηγόρο των off shore;

Μπαινοβγαίνει ο κύριος αυτός στο Μαξίμου, κύριε Τσίπρα, και σήμερα που μιλάμε;

Η εποχή που παριστάνατε το έντιμο παλικάρι, που βρίσκεται απέναντι στα συμφέροντα της διαπλοκής, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Είστε αδίστακτος και βαθιά διαπλεκόμενος πολιτικός, κύριε Τσίπρα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ανακαλύψατε τη διαπλοκή πολύ νωρίτερα και με πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς απ’ ό,τι οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Και είστε προσωπικά πίσω από το χυδαίο παρακράτος, το οποίο στοχεύει με απαράδεκτα και ψευδή δημοσιεύματα εμένα, τα στελέχη μας, αλλά και τις οικογένειές μας. Εσείς τα συντονίζετε όλα και είστε προσωπικά υπεύθυνος για όλα αυτά, για τις αθλιότητες του κάθε κ. Βαξεβάνη και του κ. Ματζουράνη, οι εκλεκτοί σας, οι αγαπημένοι σας συνοδοιπόροι στο παρακράτος της διαπλοκής που έχετε κτίσει και θα τολμήσετε μετά να κουνήσετε το δάχτυλο σε εμένα και στη Νέα Δημοκρατία; Ντροπή σας!

Ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο χυδαίος!

Δείτε Επίσης

kstaroak-s1

Με αφορμή ομιλία του υπ. Άμυνας στο Κόσοβο στην οποία κάλεσε τους στρατιωτικούς «είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος»

1
polakis_ar

Το Politico επισημαίνει και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «όχι όμως από τον πρωθυπουργό» - Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα σχόλια Πολάκη ήταν εξαιρετικά μικροπρεπή

41
tsipraschina2

O πρωθυπουργός μίλησε στο δεύτερου φόρουμ της Πρωτοβουλίας του Δρόμου του Μεταξιού (Belt and Road Initiative), που διεξάγεται στο Πεκίνο και τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας και όχι ως συνόρου της Δύσης με την Ανατολή

11