Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι στον διχασμό, όχι στα τριτοκοσμικά πειράματα των αριστερών πολυτελείας» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού

theodorakis_economy
Από την αρχή της ομιλία του ο πρόεδρος του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση. «Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επέτειο των τριών ετών από το δημοψήφισμα, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του πρωθυπουργού και φωτογραφίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Όχι στον διχασμό, όχι στα τριτοκοσμικά πειράματα των αριστερών πολυτελείας» σημείωσε.

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Αλέξη Τσίπρα- Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε ότι η Βουλή μετατράπηκε σε προεκλογικό μπαλκόνι. «Δε συζήτησαν για την οικονομία, ούτε για τις μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη διοίκηση» επισήμανε.

«Τα μνημόνια άφησαν ανέπαφη την αιτία τους, το κομματικό κράτος» προσέθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους.

«Το οποίο διογκώνεται, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να αυξάνει τη φορολογική επιβάρυνση, αρνούμενη να περιορίσει τη κακοδιαχείριση στο δημόσιο» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στηλίτευσε και τα μπες- βγες του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση, που ανοίγουν και κλείνουν το θέμα των εκλογών, θέμα που διώχνει τους επενδυτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης