Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ, πως η συμφωνία δεν παράγει αποτελέσματα, σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

gennimata-sunergasies-mono-se-proodeutiko-monopati_2_w_l
Μετά το ερώτημα «αν υπάρχει κυβέρνηση« η Φώφη Γεννηματά έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα. Σχολιάζοντας τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών και το αν δημιουργεί αποτελέσματα τόνισε:

« Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία». «Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα» προσέθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η ανάρτηση της κυρίας Γεννηματά:

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα».
Το θέμα δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις Μαυραγάνη, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Κλείσιμο
Τις σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης:

«Ακούσαμε τον κ. Μαυραγάνη να κάνει λόγο για μία ανίσχυρη υπογραφή του κ. Τσίπρα. Ο άνθρωπος που είναι Υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λέει ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του κ. Τσίπρα, που είναι Πρωθυπουργός.

Έχουμε, λοιπόν, έναν ανίσχυρο Πρωθυπουργό που είναι δέσμιος κι όμηρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Πρόεδρού τους, και των στελεχών του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης