Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στην κανονικότητα

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στην κανονικότητα

Ο Νίκος Βούτσης του δώρισε αναμνηστικά για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και ο Πιέρ Μοσκοβισί σχολίασε: «Κερδίσατε τη μάχη για την ανεξαρτησία σας»

mosco
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει «στην κανονικότητα» εξέφρασε ο κ. Πιέρ Μοσκοβισί σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο επίτροπος νομισματικών και οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε. σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Η Ελλάδα γυρνά σελίδα. Από 21 Ιουνίου η Ελλάδα πατά και στα δύο πόδια. Κάνει βήματα και εμείς ως ΕΕ θα είμαστε πάντα δίπλα της όπως πάντα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να μπει σε κανονικότητα και να αποδείξει πόσο γρήγορα μπορεί να φέρει ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας».

Όταν δε ο Νίκος Βούτσης του δώρισε αναμνηστικά για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ο κ. Μοσκοβισί σχολίασε: «Κερδίσατε την μάχη για την ανεξαρτησία σας. Κερδίσατε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία».

Αυτή την ώρα ο ευρωπαίος επίτροπος τοποθετείται στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης