Αυγενάκης: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν το πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας

Αυγενάκης: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν το πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας

«Έχουν ήδη παραιτηθεί, τους έχει ήδη παραιτήσει η ελληνική κοινωνία», ανέφερε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας: «Είναι πολιτικά σκιάχτρα κι απλώς μένεις να οριστεί ημερομηνία των εκλογών για να τους πει ο ελληνικός λαός "άντε πάτε σπίτια σας"»

avgenakis_0
Το να εμφανίζεται το θυμικό και να χάνεται η λογική και το μέτρο από τον πολιτικό λαό δεν ευχαριστεί την Νέα Δημοκρατία, είπε ο κ. Αυγενάκης.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε τη συμφωνία «κατάπτυστη» και «ανεκδιήγητη».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις είπε ότι «ο λαός των Σερρών είναι θυμωμένος και αντιλαμβάνεται τις παρενέργειες από αυτή τη συμφωνία που έχει υπογραφεί από 153 βουλευτές».

«Είναι τόσο μεγάλη η απόρριψη και ο θυμός της κοινωνίας που στην ουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν το πτυελοδοχείο της κοινωνίας», είπε.

«Έχουν ήδη παραιτηθεί, τους έχει ήδη παραιτήσει η ελληνική κοινωνία», ανέφερε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας: «Είναι πολιτικά σκιάχτρα κι απλώς μένεις να οριστεί ημερομηνία των εκλογών για να τους πει ο ελληνικός λαός "άντε πάτε σπίτια σας"».

Αναφορικά με το αν η ΝΔ θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό απάντησε πως: «Είναι αδιανόητο από τη στιγμή που καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας τη μία μέρα, να ψηφίσουμε τη συμφωνία την άλλη μέρα».

Κλείσιμο


ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η επίθεση

«Η χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 κατά της κυβέρνησης ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, με εκφράσεις όπως «πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας’, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει πως «με αυτόν τον άθλιο λόγο, η ΝΔ προσφέρει κάλυψη και νομιμοποιεί κάθε περιθωριακή ακροδεξιά κίνηση που εμφανίζεται ως αντίδραση για τη συμφωνία των Πρεσπών».

Σχολιάζει δε πως «η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε. Περιμένουμε να σοβαρευτεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης