Ποτάμι: Έχετε δει τι γίνεται έξω από το νοσοκομείο Παίδων;

Ποτάμι: Έχετε δει τι γίνεται έξω από το νοσοκομείο Παίδων;

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το νοσοκομείο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

nosokomeio-paidon
Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το νοσοκομείο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Φασαρία μέρα και νύχτα, παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων και οδοστρώματος με οχήματα και αυτοσχέδιες σκηνές, σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια παντού, αυτοσχέδιες τουαλέτες σε κοινή θέα. Αυτά συμβαίνουν γύρω από το νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού στο Γουδί προκαλώντας την έντονη ενόχληση κατοίκων, ασθενών καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, με αναφορά-καταγγελία που υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ζητά να μπει τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση χάους, δυσωδίας και επικινδυνότητας που ταλανίζει μια ολόκληρη περιοχή και τείνει να μετατραπεί μεταξύ άλλων σε υγειονομική βόμβα μια ανάσα από την είσοδο του νοσοκομείου Παίδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης