Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης υπεύθυνοι για την πολιτική χάβρα

4462895

«Ηθικό και τίμιο να ζητούν από τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος  και σημειώνει: «Δεν ισχύει το ίδιο για τους βουλευτές που έδωσε στέγη ο ΣΥΡΙΖΑ;» 

«Πολιτική χάβρα» που «επαναφέρει στη μνήμη μας τα Ιουλιανά του '65» την ώρα που απαιτείται «εικόνα συνεννόησης και ευθύνης για την οικονομία και τα εθνικά θέματα» διαπιστώνει η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη σε ανακοίνωσή της στο πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών, και κατονομάζει ως «υπεύθυνους» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έχει ως εξής:

«Το να φεύγουνε βουλευτές από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αναγγέλλονται πληροφορίες για στήριξη της κυβέρνησης από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους επαναφέρει στη μνήμη μας τα Ιουλιανά του '65.Μια χώρα που χρειάζεται εικόνα συνεννόησης και ευθύνης για την οικονομία, τα εθνικά θέματα και την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής, παρουσιάζεται σήμερα σαν χάβρα πολιτική και γεννώνται κίνδυνοι για τα σύνορα της και την ίδια την ύπαρξη της. Για την Ένωση Κεντρώων υπεύθυνοι της εικόνας αυτής με την αδιάλλακτη στάση τους, είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης».

«Ηθικό και τίμιο να ζητούν από τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα

«Ηθικό και τίμιο» είναι σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων να ζητείται από τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει στέγη σε βουλευτές που έφυγαν από άλλα κόμματα. Για τους βουλευτές αυτούς δεν ισχύει ο ίδιος ηθικός κανόνας;».

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στους κυβερνητικούς χειρισμούς για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, στους οποίους η Ένωση Κεντρώων αποδίδει την «οργή του κόσμου» ο οποίος «στρέφεται κατά των μελών της κυβέρνησης και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», ενώ γίνεται λόγος για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα». Επιμένουμε ότι οι χειρισμοί του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, αυτοί έχουν εξοργίσει τον κόσμο και στρέφεται κατά των μελών της κυβέρνησης και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο δε χαρακτηρισμός όλων των αντιδρώντων ως ακροδεξιών οξύνουν τα πράγματα περισσότερο. Σε σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό της ονομασίας των Σκοπίων το να προχωρά η κυβέρνηση χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και χωρίς έγκριση της Βουλής, συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Και ίσως είναι η απαρχή εθνικού διχασμού» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

st

Κ. Πρόεδρε γι'αυτό έπρεπε να ήσουν στην κυβέρνηση.Από μακριά δεν διορθώνεται τίποτα.

Φριφρίκος

Πρόεδρε, τσίμπα 0,60 € και σε λίγο έρχεται και η πίτσα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef00

Ανασκευασμένες εμφανίζονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων από το πρακτορείο ΜΙΑ - Πλέον, εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας»  

34
zaef_mesa

Κλιμακώνει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους πολίτες της χώρας του εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

122
tsipras_kammenos

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτήν τη στιγμή, αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα - Είπαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο

60