Γεωργιάδης: Γραβάτα το σχοινί της επιμήκυνσης -Πέρκα: Δεν υπάρχει κούρεμα

Γεωργιάδης: Γραβάτα το σχοινί της επιμήκυνσης -Πέρκα: Δεν υπάρχει κούρεμα

«Ο Τσίπρας έλεγε ότι η ‘’επιμήκυνση είναι σχοινί που μας δίνουν για να μας κρεμάσουν’’ και τώρα το σχοινί έγινε γραβάτα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

adoniss
«Όταν λέγαμε ότι δεν γίνεται κούρεμα χρέους, και ελήφθη η απόφαση του Νοεμβρίου του ’12, μια απόφαση πολύ καλύτερη της σημερινής, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβριζε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Τσίπρας έλεγε ότι η ‘’επιμήκυνση είναι σχοινί που μας δίνουν για να μας κρεμάσουν’’ και τώρα το σχοινί έγινε γραβάτα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Υπάρχει ένα βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, Η Φάρμα των Ζώων, στην οποία αφότου έγινε η επανάσταση των ζώων κατά του παλιού κατεστημένου κλείνει με μια καταπληκτική σκηνή: στο τέλος και αφότου είχαν πάρει την εξουσία τα γουρούνια έχουν βάλει ανθρώπινα ρούχα καπνίζουν πούρα και μιλάνε σαν άνθρωποι» ανέφερε δηκτικά.

«Δεν υπάρχει οριστική λύση του χρέους, υπάρχουν ρυθμίσεις χρεών με τεχνικούς τρόπους» δήλωσε από την πλευρά της στον ΣΚΑΪ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία του Eurogroup «πρώτο βήμα».

«Έγινε μια συμφωνία που ήταν στόχος της κυβέρνησης για να γυρίσει η σελίδα η χώρα… Παρά τις μικροκομματικές και μικρόψυχες κριτικές είναι ένα πρώτο βήμα για να αλλάξει η κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για άλλη πολιτική για το κοινωνικό κράτος και το νέο αναπτυξιακό μοντέλο» σημείωσε η κ. Πέρκα. Όπως ανέφερε, επί κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου τα πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2030 ήταν υψηλότερα. Χαμηλώσαμε τα πρωτογενή πλεονάσματα, βγαίνουμε από την επιτροπεία πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης