Μεγαλόπολη: Εργαζόμενοι της ΔΕΗ τα «έψαλαν» στον Φάμελλο - Πέταξαν σανό και κάρβουνο στα σκαλιά του Δημαρχείου!

Μεγαλόπολη: Εργαζόμενοι της ΔΕΗ τα «έψαλαν» στον Φάμελλο - Πέταξαν σανό και κάρβουνο στα σκαλιά του Δημαρχείου!

Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ - Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Τσίπρα, Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά» - Έφυγε από την πίσω πόρτα σαν κυνηγημένος ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος

famellos_main02
Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος για το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ. Εργαζόμενοι περίμεναν τον κ. Φάμελλο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά» και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».

Επίσης, στα σκαλιά του Δημαρχείου είχαν πετάξει σανό και κάρβουνο.



Στη συνέχεια, εκπρόσωποι εργαζόμενων της ΔΕΗ είδαν από κοντά τον αναπληρωτή Υπουργό, του τα «έψαλλαν» για την πώληση της ΔΕΗ. «Στη Μεγαλόπολη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα» αλλά εσείς προχωρήσατε στο ξεπούλημα της ΔΕΗ... Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα» του είπαν χαρακτηριστικά και του ζήτησαν να αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.

Κλείσιμο


Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ήταν κλεισμένος στο Δημαρχείο της πόλης από τις 5 το απόγευμα και αρνείτο να φύγει, εάν δεν αποχωρούσαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο. 

35761494_937667863069964_3556715387649261568_n_0
35771083_937574039746013_934549347050192896_n__1_


Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν, πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα, κυνηγημένος. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα, περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά.

Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης






ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr / arcadiaportal.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης