ΝΔ: Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο

ΝΔ: Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, απαντώντας στον κ. Καμμένο που κατήγγειλε ότι οι προπηλακισμοί βουλευτών των ΑΝΕΛ υποκινούνται από την Πειραιώς

nea_dimokratia
«Επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού» χαρακτηρίζει η ΝΔ τη δήλωση του κ. Καμμένου ότι η συμφωνία των Πρεσπών « πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει».

Η Πειραιώς, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο», διαμηνύοντας ότι η ΝΔ δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία φέρουν ακέραιη την ευθύνη ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:


«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.

Η ΝΔ εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας.

Κλείσιμο
Κατά τα λοιπά είναι αναγκαίο για τον τόπο, αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης