Αμυράς στο ΘΕΜΑ 104,6: Στο Ποτάμι υπάρχει τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής

Αμυράς στο ΘΕΜΑ 104,6: Στο Ποτάμι υπάρχει τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής

«Αν αλλάξει ρότα το Ποτάμι θα έχει πρόβλημα» είπε για το ενδεχόμενο προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας ότι σε μια τέτοια εξέλιξη ο ίδιος δεν θα είχε θέση στο κόμμα

giorgos-amyras-new
Για τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής που επικρατεί στο Ποτάμι έκανε λόγο στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς.

Ερωτηθείς για το αν σε μια τέτοια περίπτωση το Ποτάμι θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία ο κ. Άμυρας σχολίασε ότι «είναι λίγο μπερδεμένα όλα, Με την απόφαση του Ποταμιού να πάει στο ΚΙΝΑΛ σήμαινε ότι τελείωνε η αυτόνομη πορεία. Βγαίνοντας, όμως, να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν για αυτόνομη πορεία».

Κατά τον ίδιο το πρόβλημα με το Κίνημα Αλλαγής ήταν ότι μπήκε το κάρο μπροστά από το άλογο. «Αντί να μαζευτούν οι χώροι και να πουν με μολύβι και χαρτί τι χρειάζεται να συμφωνήσουν για να πάει μπροστά η χώρα, αποφασίστηκε πρώτα η εκλογή αρχηγού» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι αν ερχόταν σήμερα στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό «δεν θα την ψήφιζα» μολονότι, όπως είπε, «θέλω λύση στο Σκοπιανό». «Υπάρχουν 2-3 γκρίζα σημεία που εγκυμονούν κινδύνους. Το ζήτημα της ταυτότητας και της γλώσσας και το θέμα των οικονομικών δικαιωμάτων» τόνισε ο κ. Αμυράς.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να κινηθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος είπε ότι «δεν μπορεί ο Σταύρος ή ο Γιώργος να πάρει το Ποτάμι και να το πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι πρέπει να παραμείνει ένα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κόμμα. Αν αλλάξει ρότα θα έχουμε πρόβλημα» προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν θα είχε θέση στο κόμμα αν συνέβαινε αυτή η μετακίνηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης